Denisa Manelista a murit. Lecția dată de Salam care îi va rușina pe unii

Oana Dobre-Dimofte, o jurnalistă care a activat mulți ani în presă, a făcut o paralelă între mesajele oamenilor care au glumit pe seama morții Denisei Răducu și un mesaj transmis de Florin Salam după tragedia de la Colectiv.

"Florin Salam este cântăreț de manele. De fapt, pe nișa manelelor, Florin Salam este o mega-vedetă. Acesta a fost mesajul lui Florin Salam, exact în noaptea în care s-a întâmplat #colectiv (n.r - vezi captura foto).

Cei care se simt mai presus de lumea manelelor și au semnalizat asta cu ironii și aroganță legate de moartea Denisei Răducu sunt, pentru mine, mult, MULT inferiori lui Florin Salam, ca ființe umane. Indiferent ce ar asculta", a scris Oana Dobre-Dimofte pe Facebook.

A urmat o serie de reacțiie la această postare.

"Am organizat, odata, o actiune caritabila, pentru o copila ce avea nevoie de tratament in strainatate. Vedete si politicieni, cu duiumul. Unii nu au donat nimic, doar au venit la eveniment, au mancat, au socializat si au plecat. Altii au bagat in urna plicuri goale sau hartii de 1 leu. Putini au intins, cu adevarat, o mana de ajutor.
Cea mai consistenta donatie a facut o Adi Minune";

"Māi, dar nici nu conteazā. Pe bune, tre' sā fii masterand sau doctor în ştiințe, ca sā nu cumva s- ajungi sā fii hāhāit şi batjocorit dupā ce ai murit?! Acolo s- a ajuns...?";

"La un moment dat, acum vreo 15-18 ani, am lucrat într-un domeniu care avea legătură directă cu "maneliștii", hai s-o zic direct ,i-am cunoscut pe majoritatea, chiar pe cei din familia Denisei, pe mulţi dintre ei! Lui Florin Pește i-am scos un album de manele care se intitula,, Chefu' lu' Pește", eu i-am dat numele, a fost un mega succes! Ce vreau să spun e că și acești maneliști sunt oameni ca și noi ceilalți și de multe ori,în cultura lor așa mai inexistentă sunt mai sufletiști... Mi se pare subuman ca în fata morții să ajungi să cataloghezi oamenii în funcție de preferințele muzicale!";

[citeste si]

"Florin Salam e mai curat, coerent si sentimental decat multi dintre noi. Dar cred ca se stie deja asta";

"Mda. Când "superiorii" primesc lecții tocmai din partea celor la care privesc plini de dispreț. Aşa m-a scârbit ziua de azi, zāu. atâția oameni urâți la un loc, unindu-se într-o voce, de mult n- am mai vāzut! (Cā tot ne plac "oamenii frumoşi");

"Nouă, unora (sau multora) nu ne plac manelele şi e normal. Asta nu înseamnă că ei, cei care cântă sau ascultă manele nu sunt oameni. Sigur, mulți or avea o educație precară, o cultură (aşa cum percepem noi cultura) sub nivelul genunchiului broaştei, dar, în final, tot oameni sunt şi ei. Pe mine nu mă miră lecția dată de Salam la evenimentul #colectiv. Şi ei au suflet, indiferent de câtă şcoală sau cultură au. Şi ei plâng la tragedii".

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel