EXCLUSIV  Denisa de la Bambi, ritual coreean de îngrijire!

De câteva săptămâni încoace, Denisa Tănase din trupa Bambi testează tot felul de creme de față pe care le-a descoperit când a fost într-o vacanță de business în China. 

Pentru că i-au plăcut atât de mult a decis să aducă o astfel de gamă cosmetică și în România, pe lângă parfumurile arăbești pe care le comercializează deja la noi. Cântăreața încearcă mai multe creme coreene și și-a format un ritual de beauty care o ajută să scape în acest mod de cearcăne și vergeturi. Le-a recomandat și prietenelor sale astfel de remedii și acum nu mai face față solicitărilor de a le aduce și lor toate metodele de îngrijire testate de ea. Despre ritualul de frumusețe al artistei, în exclusivitate, pentru DC News.

(oar_w460)

“Brandul nr.1 în materie de beauty în Coreea a fost adus în România de către mine printr-o licență exclusivă. Sunt singurele măști de față care nu se usucă timp de 3 zile. Orice mască normală se usucă sau evaporă în 20 minute. Cele coreene folosite de mine își păstrează hidratarea și nutrienții activi timp de 3 zile. Au pudră activă de colagen și spirulină, ceea ce face masca să devină rece în momentul aplicării. Coreeni sunt recunoscuți ca fiind cei mai buni pe skin care și mă bucur că am descoperit aceste creme cu care am reușit să scap și de cearcăne. Le pot folosi acasă pentru că sunt ușor de aplicat. Dintre măștile de ochi, preferata mea este cea din aur și pulbere de perle negre”, mărturisește Denisa Tănase din trupa Bambi.

Cântăreața ne-a dezvăluit și ritualul său de îngrijire, pentru că este esențial să aibă grijă de tenul său având în vedere că pierde nopțile, merge la concerte, stă în fum și are nevoie de hidratare maximă.

(oar_w460)

“Ca și trucuri de îngrijire, pașii pe care îi urmez eu sunt:

1. Curățarea tenului cu apă micelară sau gel de curățare fără parabeni. 

2. Gomaj.

3. Mască de față (de regulă, masca coreeană din argint este preferata mea pentru că am tenul uscat iar această oferă hidratare intensă și un luciu extrem de sănătos tenului, o strălucire aparte care îți face tenul atât de luminos încât nu îți mai vine să mai aplici make-up peste. O alternez în schimb cu cea verde - cu extract din melc, spirulină și alge, pentru ten sensibil, acneic și mai ales atunci când sunt arsă de soare. Pe aceasta o aplic și peste vergeturi. Cea din aur este pentru toate tipurile de ten, este anti-aging și conține aur, colagen și caviar. Iar cea neagră este pentru tenul gras și porii dilatați, din cărbune activ).

4. Măștile de ochi le aplic în zona cearcănelor, dar și pe șanțurile nazogeniene. Conțin hidrogel și hidratează intens zona, astfel că ajută la umplerea ridurilor sau a zonelor în care fața își pierde din volum.

(oar_w460)

5. Crema hidratantă - am două preferate, una cu extract din melc și cealaltă, este un gel de față hidratant cu perluțe din aur, care oferă tenului strălucire, radiere și luminozitate”. 

Se pare că Bianca Drăgușanu și Liviu Vârciu o vizitează des pe Denisa de la Bambi, devenind și ei fani ai măștilor coreene, atât al celor împotriva cearcănelor, cât și a măștilor de față cu alte proprietăți miraculoase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel