EXCLUSIV  Denisa de la Bambi și-a surprins iubitul de ziua lui! Ce secret ne-a dezvăluit

Atunci când vine vorba de petreceri surpriză și organizări de evenimente, Denisa Tănase din trupa Bambi știe ce trebuie să facă! 

Drept dovadă, aseară și-a surprins iubitul, pe omul de afaceri Mircea Brânzei, proprietarul centrelor Fit4You, vizitate de multe dintre vedetele autohtone. Ocazia a fost una propice, deoarece Mircea și-a aniversat astfel împlinirea celor 35 de ani.

În complicitate cu Oana Roman, care se ocupă de locația unde a avut loc petrecerea, Denisa a stabilit în cel mai mic detaliu tot desfășurătorul evenimentului, de la invitați, la tort și meniu. Bianca Drăgușanu nu a putut lipsi de la party deoarece este clientă fidelă a clinicilor de înfrumusețare patronate de iubitul cântăreței.

(oar_w460)

(oar_w460)

De asemenea, Oana Roman, Daniela Gyorfi și George Tal, Paula Chirilă, Kamara, Dinu și Deea Maxer și alți mulți prieteni apropiați i-au fost alături la aniversare lui Mircea Brânzei.

În plus, față de petrecerea organizată în cinstea iubitului, în clubul Zamon, Denisa Tănase l-a anunțat pe acesta chiar în seara petrecerii, că nu vor avea timp să se odihnească prea mult, deoarece a două zi dimineață vor pleca într-o binemeritată vacanță în Turcia! Așa iubită să tot ai!

(oar_w460)

(oar_w460)

(oar_w460)

“Suntem în mașină, mergem la aeroport, plecăm în vacanță. Aceasta a fost a doua mea surpriză pentru el, de fapt, cadoul propriu-zis după petrecerea de aseară. L-am anunțat la eveniment că în câteva ore plecăm în vacanță. Bagajul era deja făcut de mine, pregătit tot. Aveam foarte mare nevoie amândoi de această vacanță, pentru că am muncit foarte mult, suntem foarte obosiți. Mircea muncește foarte mult, niciodată nu se gândește la vacanță. Toate plecările noastre de până acum au fost cu treabă și e genul de om care încearcă din fiecare deplasare să facă câte ceva productiv. În Dubai am plecat cu parfumul, în China după sticle, nu era foarte deschis pentru timp pentru noi, așa că m-am gândit că ar fi cel mai de preț cadou pe care aș putea să i-l fac, să aibă timp de odihnă și să ne încărcăm bateriile. Mergem pentru o săptămână în Turcia, la Bodrum. I-am luat și pe părinții mei cu noi”, a spus Denisa Tănase pentru DC News.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel