Delia, spectacol de senzație pe scena Teatrului Național

Delia a susținut un spectacol senzațional luni seară, pe scena Teatrului Național. Chiar dacă artista a fost criticată pentru prețul exagerat al biletelor, acestea s-au epuizat încă din primele săptămâni în care au fost puse în vânzare. Show-ul "Delia's Winter Wonderland" a întrecut orice așteptare.

Scena pe care Delia a concertat a fost plină de magie, culoare, costume scumpe și efecte speciale. Artista a cântat alături de o orchestră numeroasă, de 40 de persoane, pe o scenă pentru a cărei asamblare și decorare au muncit 200 de oameni, conform click.ro. Delia a fost însoțită de copii și personaje de poveste. A arătat precum Crăiasa Zăpezii, iar totul s-a învârtit în jurul numelui "Delia's Winter Wonderland".

Dan Bittman, Horia Brenciu și Smiley au fost invitații speciali ai Deliei din această seară.

(w670)

Biletele au costat între 490 și 690 de lei, dar numai 900 de oameni au fost norocoși pentru a participa la spectacol, având în vedere că numărul de locuri din sala de la TNB au fost limitate. Aceștia au avut parte de cocktail-uri fine, aperitive gourmet, sushi și dulciuri. După spectacol, cei cu bilete VIP au mers alături de Delia într-un club de fițe din București, pentru a continua petrecerea.

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel