Delia, scandal cu fanii pe Internet. Schimb de replici și jigniri

Scandalul a pornit de la colecția Deliei de tricouri și bluze cu “Mă ta”, inscripționate cu mai multe desene. Prrețul de 250 de lei i-a iritat foarte tare pe fanii artistei.

De aici a început și întreg scandalul. Unii urmăritori de-ai vedetei i-au reproșat pe o rețea de socializare că prețul e prea mare în comparație cu produsul, scrie Wowbiz.

"Prefer să dau cuiva care nu are ce mânca, decât să dau 250 pe un rahat. Oameni buni treziți-va, faceți fapte bune ajutând oamenii singuri, nu umflați portofelele puturosilor", a scris unul din fanii artistei.

Acesta a reușit să o înfurie pe artistă care l-a jignit într-o postare.

"Dar va susținem! Doar că din pacate... faceți parte din categoria mâncătorilor de c***t (râde – n.r.) pe fb! Preferați să dati... dar n-o faceți. Spor", i-a răspuns Delia.

O tânără i-a scris că e foarte dezamăgită de ea: "Cand eram mică îmi plăcea foarte mult de Delia... Acea Delia... O adoram... Vroiam să fiu că ea... Dar acum sunt foarte dezamăgită de această DELIA. Mă scuzați, e doar părerea mea personală atât!!".

Răspunsul divei nu a întârziat să apăra: "Ia partea bună a lucrurilor! Eu nu te cunosc. Nu sufăr nici o dezamăgire! Chiar sunt ok!", i-a scris Deliei.

"250 ron? Unde te crezi?", "Cu 250 ron îmi iau bluze sau geacă de la zara sau guess... I s-a urcat la cap vrea să vadă dacă îi prostește pe adolescent", i-au mai scris și alți fani.

"In țara în care dacă vrei să ai un lucru fain, plătești! Prințul ăla nu lipit cu fierul de călcat... asta nu-i un tricou făcut la mall (râde – n.r.)", a replicat Delia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel