Delia - Răzvan Munteanu, relație. Ce nu i-ar ierta niciodată cântăreața

Delia și Răzvan Munteanu
Delia și Răzvan Munteanu

Delia a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, Răzvan Munteanu. Cântăreața nu l-ar ierta niciodată dacă ar deveni agresiv, violent sau răutăcios.

Delia povestește ce anume a atras-o la soțul ei, cum decurg lucrurile în căsnicia lor, dar și ce  nu i-ar ierta niciodată acestuia. 

Mi-a plăcut foarte mult el. Pur și simplu. Nu am stat să analizez ce mă atrage. Mi-a plăcut și lucrurile au venit de la sine în următoarele zile, săptămâni. Nu a fost nimic complicat. Ne-am plăcut și a fost momentul potrivit. Relația noastră a evoluat firesc, cam ca în majoritatea cazurilor. Nu am avut întâmplări nefericite, totul merge normal.

Mi se pare că nu ne facem suficient de mult timp pentru noi și chiar aș vrea să mă ocup de acest aspect: să am mai mult timp liber și să călătoresc mai mult sau să stau degeaba mai mult. (râde)

Nu aș ierta răutatea, nu aș putea să iert un om rău, această problemă fundamentală de agresivitate, violență, răutate. Nu aș putea să accept și nici să iert. Să stai într-o relație dacă ești nefericit?!Mi se pare deja o crimă, nu mi se pare un compromis”, a spus Delia într-un interviu acordat pentru viva.ro.

Vezi și: Delia, despre presiunea de a avea un copil: Au o problemă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel