Delia, răspuns usturător pentru cei care o întreabă de ce nu face un copil

Îndrăgita cântăreață Delia Matache răspunde sincer, dar usturător celor care o tot întreabă de ce nu face și ea un copil. 

Într-un material publicat pe sereniti.ro, Delia mărturisește că "treaba cu copilul o enervează cam la fel de mult pe cât îi deranjează imigranții pe extremiștii de la noi".  

"Lasă prostiile și fă și tu un copil că uite acum trece timpul și o să fie prea târziu. Ce e cu toată scălămbăiala asta, turnee și așa mai departe? Păi femeia trebuie să facă un copil dacă vrea să se simtă împlinită, altfel ce viață e asta?"

Treaba cu copilul mă enervează cam la fel de mult pe cât îi deranjează imigranții pe extremiștii de la noi. Acum recunosc că nu a fost mereu aceeași temă. Acum ceva vreme era: "tu când te măriți că trece timpul și o femeie nemăritată nu e o femeie împlinită". Înainte de asta era: tu când îți faci o carieră serioasă, ce e cu muzica asta, că doar nu se câștigă cine știe ce din ea și o femeie fără o carieră serioasă nu e o femeie împlinită", descrie Delia supliciul la care este supusă. 

"Așa că de ce nu fac un copil? Nu știu! Pur și simplu nu știu să răspund la întrebarea asta. Dacă aș planta câte un copac pentru fiecare întrebare legată de copil aș reîmpăduri toată România. De ce nu fac un copil? Pentru că nu sunt în starea necesară acum", mai spune artista, care susține că înainte de a da naștere unui copil ar dori să fugă departe cu un rucsac în spate, inclusiv să viziteze Nepal, Tibet, India, Vietnam, Papua Noua Guinee sau Noua Zeelandă.

[citeste si]

Pe de altă parte, Delia transmite celor care îi spun ei și soțului ei că în vacanțele exotice se fac copii, că niciodată nu au planificat un copil când au rezervat biletele de avion și camera la hotel.

Chiar și celor care au comentat că luna de miere este o ocazie perfectă pentru a face copii le răspunde artista: "Uite că nu am reușit să planificăm o lună de miere romantică, din aia cu orhidee peste tot, lumânări și șampanie. N-am ars-o prea romantic. Ne-am dus taman în Africa. De unde romantism în Etiopia? Triburi în care femeile aveau farfurii în buze și cine mai știe prin ce alte locuri. Aventură da, romantism nu. Dar a meritat. Cum să faci un copil când stai cu urechea ciulită să auzi leul care se plimba pe sub geam?

Ce ai căutat în Africa în loc să te pregătești să faci un copil? De ce nu te-ai dus în Antalia la un all inclusive, în Capri, în Dubai, undeva unde rezistă lumânările aprinse. Stai! Oprește-te că îmi vine să vărs. Aoleu, dacă sunt însărcinată?", a scris Delia, potrivit wowbiz.ro.

Artista continuă să explice de ce nu își dorește acum un copil și admite că este "vinovată".

Dar Delia, toate colegele tale au făcut deja un copil. La voi când vine barza? Nu știu! La noi pe bulevardul Unirii nu mai e loc de cuiburi de barză. Și nu am avut bani de Cernica așa că uite că nu vine barza.

Dar de ce nu vă mutați la Snagov? Acolo e teren fertil, cum te muți cum rămâi însărcinată. S-au făcut o groază de studii și studiile nu mint. Auzi dragă domnule, știi ceva? Mai lasă-mă cu copiii și să știi că nici după berze nu mă omor. Nu mă împotrivesc, dar le admir de la distanță. Iar copiii îi ador dacă sunt ai altora. Când mă gândesc că ar trebui să îl cresc eu mă apucă tahicardia. Cum să mă apuc eu să cresc un copil când îmi dau seama că mai am eu de crescut?

Ești egoistă dacă nu faci un copil! Da, recunosc. Mă iubesc mult și încerc să fiu cât de mult prezentă în viața mea. Admit. Sunt vinovată", a conchis Delia.

Pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel