Delia: Nu-s nici mă-ta, nu-s nici tac-tu. Creşte-ţi odrasla după bunul plac

Delia a reacționat vehement după ce Internetul s-a încins odată cu apariția videoclipului "1234 (Unde dragoste nu e)".

"Bună! Sunt Delia şi nu mă ocup cu educaţia ta! Nu-s nici mă-ta, nu-s nici tac-tu, nu-ţi sunt diriginte şi în niciun caz profa de religie! Tu mămico ţine-ţi pruncul "ocupat" ! Ţine-l departe de MTV, de internet şi alte nenorociri care-l pot afecta emoţional pe minorul în cauza. MTV-ul nu va intră în casă cu forţă, mami! Scoate cablul, mami! Du-l la teatru, mami! Ai opţiuni destule, mămico! 

Creşte-ţi odrasla după bunul plac, dar nu da vină, scumpă mama, pe playlistul de la radio! Radioul e opţional mami! Nu vă ţine nimeni "ostatici" în faţa unui post de muzică. Ştiu că eşti o mama deşteaptă şi echilibrată! Şi tu poţi! Doar tu, mami! E datoria ta! În cazul în care eşti o mămică mai relaxată şi staţi împreună pe MTV, explică-i copilului, că ce vede pe sticlă, în clipurile lor (Kanye, Rihanna, Lady Gaga, Beyonce şi chiar Nirvana, Guns, Aerosmith, Die Antword, Prince, Prodigy, David Bowie, Marylin Manson, Metallica) nu trebuie să şi facă! Să nu lingă cruci ca-n clipurile Madonnei, mami! Pentru că da, ştim, Madonna e o nenorocită!!!

[citeste si]

S-avem pardon, s-avem rezon! Iertată-mi fie cuvântarea, blagosloveste-mă pe mine cea păcătoasă în straiele mele cele de latex! Iartă-mi pulpele deochiate în care zvâcneşte sangile fierbintit d-atâta cuminţenie. Sunt convinsă că în sfinţenia şi preacuviosenia domniilor voastre mă veţi trece în sfântul maslu, la fiecare rugăciune", a scris Delia Matache pe Sereniti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel