Delia, noaptea, prin parc: Un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. Nu veni după mine. Niciodată!

Facebook Delia Matache
Facebook Delia Matache

Delia a avut parte de o experiență neplăcută în parc.

Delia adoră să alerge și să facă sport în general, mai ales în natură. Tocmai de aceea a mers în timpul nopții să alerge în parc, însă a avut parte de o experiență neplăcută. Artista a povestit întregul episod pe contul ei de Instagram, cerându-le fanilor să nu o mai urmărească noaptea în parc, pentru că aceste gesturi o sperie.

„Sub nicio formă dacă mă vezi noaptea prin parc alergând sau plimbându-mă, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic. Este noapte, este întuneric. Nu veni după mine. Niciodată!”, și-a început Delia mesajul publicat pe Instagram.

În timp ce mergea în parc, Delia a povestit că un individ a speriat-o când a întrebat-o dacă „e ea”, în timp ce o lumina cu lanterna.

„Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. (...) Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu face asta! Nu faci nimic”, a spus Delia.

Artista va continua să meargă în parc la alergat la orice oră își va dori, pentru că nu vrea să trăiască cu o teamă, iar în general consideră că această activitate nocturnă nu este una nesigură, potrivit celor spuse de ea pe InstaStory.

Citește și...

Răzvan Simion, de la „Neatza cu Răzvan și Dani", la iUmor

Delia, Costel și Cheloo au fost luați total prin surprindere de vestea că vor juriza împreună cu Răzvan Simion.

Răzvan Simion a acceptat cu plăcere invitația de a fi jurat în cadrul unei ediții de iUmor, show ajuns la sezonul 13 – el  având alături de bunul său prieten, Dani Oțil, peste 5.000 de emisiuni moderate! "Mi-am dorit foarte tare rolul ăsta (n.r.: de jurat) nu pentru remunerație, ci pentru că se stă jos. Știi foarte bine, noi ca ăştilalţi doi – Badea și Șerban –, stăm în picioare la X Factor! Și tot timpul, am vrut să stau în locul domnului Bănică, în locul doamnei Delia“, a mărturisit prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Despre prezența lui Răzvan Simion pe scaunul celui de-al patrulea jurat, Cheloo a punctat: „Ne știm de foarte mult timp, am colaborat acum 10 ani lumină la X Factor. E un om care are destul de multe cuvinte, încât să ne eclipseze… experiență de televiziune, caracter imperfect, deci, este binevenit la iUmor!“. Delia a avut și ea doar cuvinte de laudă despre colegul temporar de la masa juriului iUmor: "Îmbrăcat frumos, ca un om responsabil, ca un domn, ca un Johnny“, iar Costel a completat: „Simpatic, drăguț, adorabil, în zona aia, de unde sunt și eu (…)“. Răzvan Simion a experimentat și el trăirile care vin la pachet odată cu binecunoscutul „tratament” al show-ului – momentele de roast, din partea unor persoane la care s-ar fi aşteptat cel mai puţin.

Cine sunt cei care au făcut glume acide și, totodată, au spus poante „dulci“ despre prezentatorul de la Neatza, dar și ce concurenți au obținut cel puțin trei like-uri din partea juraților, telespectatorii pot afla urmărind noul episod al emisiunii de umor duminică, de la 20:00, pe Antena 1. Tot în acea seară, la iUmor va performa Mihai Radu, în calitate de invitat special. Câștigătorul sezonului trecut al show-ului a dezvăluit că, în prezent, face bani frumoși din stand-up, iar taximetria a rămas la nivel de plăcere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel