Delia, momente de cumpănă. Mesaj disperat pe Internet: Sunt foarte tristă. Sufletul meu plânge

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Delia trece prin momente de cumpănă în ultima perioadă și le-a dezvăluit fanilor adevăratul motiv. 

Delia Matache este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și se bucură de un succes imens pe plan muzical. Chiar dacă ultimul an a fost foarte greu pentru artiștii din întreaga lume, aceștia nu s-au dat bătuți și au mers în studiourile de înregistrări pentru a le oferi fanilor muzica lor preferată. 

Delia suferă enorm după concerte și după viața de dinainte de pandemie, dar un alt lucru o întristează profund pe artistă. Într-un live făcut chiar pe pagina ei de Instagram, aceasta s-a plâns urmăritorilor ei și le-a dezvăluit adevăratul motiv pentru care este tristă. Delia este deja cunoscută pentru pasiunea ei pentru călătorii, potrivit SPECTACOLA.RO

Chiar dacă și pe timpul pandemiei aceasta a reușit să călătorească, în această perioadă, artista și-ar fi dorit să ajungă la munte, pentru a face drumeții și pentru a respira aer curat. Delia le-a promis fanilor că în următoarea ei vacanță pe munte, va face un live pentru a le arăta frumusețile naturii. 

„Nu sunt bună de nimic, sunt foarte tristă. Sufletul meu plânge după munte, după o gură de oxigen”, a spus Delia pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel