EXCLUSIV  Delia, ironică după ce a fost acuzată că a furat piesa Azur. Nelu Vlad lămurește tot, după ”Lololo”: Solista mea preferată. Succes teribil

colaj: Facebook Ion Vlad, Delia
colaj: Facebook Ion Vlad, Delia

Nelu Vlad, liderul legendarei trupe Azur, îi dă replica Deliei după lansarea remake-ului la piesa "Fata de pe plajă." 

Delia a lansat în urmă cu două săptămâni coverul piesei „Lololo”, care a strâns până în prezent peste două milioane de vizualizări. În timp ce melodia a devenit virală pe rețelele de socializare, gurile rele spun că melodia a fost preluată fără drept de la trupa Azur. Potrivit Spectacola, Delia a fost acuzată de faptul că și-a însușit hitul formaţiei lui Nelu Vlad și că l-a reinterpretat astfel încât să pară că e creaţie proprie. „Oare a furat Delia piesa sau e doar un cover? Dacă este doar un cover, de ce este doar un cover”, a spus Delia, ironic, pe rețelele de socializare.

În apărarea sa, artista spune că melodia își are, de fapt, rădăcinile cu zeci de ani în urmă. Trupa Azur a făcut, la rândul său, un remake după melodia originală, iar celebra solistă spune că nu vede nicio problemă în asta. "Serios? De fapt nu este nici a lor! Despre ce parte proastă vorbim, când o piesă frumoasă nu moare, merge mai departe, continuă peste generații, când oamenii câștigă financiar, în urma acestui cover, așa este normal, când oamenii o să aibă continuitate și probabil mai multe concerte, vara aceasta. Care e partea proastă, că nu înțelegem. „Partea proastă este că publicul Deliei este superficial și că această piesă aparține celor de la Azur”, care de fapt nu este nici a lor și care are rădăcini mai vechi. E o piesă mișto care merge mai departe.”, a spus Delia.

Nelu Vlad vine cu lămuriri

"Piesa a fost lansată de Azur în anul 1991 la Sala Sporturilor din Bucureşti. A avut un succes teribil. Au trecut 32 de ani şi, ca orice piesă muzicală, într-un târziu, capătă ceva interesant, incitant. Problema a fost că s-au suprapus două idei din lipsă de comunicare. Eu am acceptat să cânte solista mea preferată, Delia, iar Roton nu a ştiut şi a propus-o pe Lora fără să mă anunţe la timp. Acum totul s-a rezolvat. Împreună cu Roton am hotărât ca "Fata de pe plajă" să fie cântată de solista Delia, iar următorul hit Azur să fie cu simpatica Lora. Dacă asta nu e piesa noastră, atunci nici "Mioriţa" nu e a lui Alecu Russo" a declarat Nelu Vlad pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel