Delia, fotografie de INFARCT. Dani Mocanu și fanii, replici geniale: Ne-ai luat pe nepregătite, vrei să ne zăpăcești!

Foto: Instagram Delia
Foto: Instagram Delia

Delia Matache a publicat o fotografie provocatoare la care a primit un val de reacții, inclusiv de la Dani Mocanu.

Delia Matache este una dintre cele mai iubite, îndrăznețe și naturale vedete din showbiz-ul românesc. După ce și-a construit cariera de vis, Delia s-a tot reinventat, iar schimbările sale au fost de cele mai multe ori apreciate de fani.

Recent, artista a publicat o fotografie provocatoare care i-a surprins pe fani și care a stârnit o mulțime de comentarii. Dacă toți o știu doar în haine largi, colorate au sport, de data aceasta Delia s-a afișat într-o ținută sexy. 

Nici Dani Mocanu nu s-a putut abține să nu-i comenteze juratei X Factor, iar mesajul lui a stârnit hohote de râs. 

"Pune ceva pe tine te rog frumos, să nu ne mai certăm aiurea!", a comentat Dani Mocanu la postarea Deliei.

Și fanii i-au comentat rapid la fotografie.

- "Asta a fost brusc. Foarte brusc!!"

- "Ne-ai luat pe nepregătite"

- "Vrei să ne zăpăcești cu totul, fetiță"

- "Mișto! Nu mai ai acces la dressingul soțului! Ne place, place, place"

- "În sfârșit poze umane cu tine"

Delia, despre cei 39 de ani pe care-i are

"La mine, oamenii sunt turbați pe vârstă, mă întreabă câți ani am.

Eu trăiesc într-o viață atât de frumoasă și scopul meu este să fiu cât mai happy, încât nu mi-am pus niciodată întrebarea câți ani am, ce ar trebui, dar cum ar trebui să mă comport la 39 de ani, pentru mine nu contează.

Când apar prea multe întrebări despre câți ani am, zic: S-a întâmplat ceva? Care e problema?", a zis Delia, în cadrul podcastului găzduit de Gojira.

Delia, revoltată! Motivul pentru care a răbufnit pe Instagram: Le meritați din plin!

Delia a vorbit, pe Instagram, despre faptul că persoanele publice sunt întrebate dacă și-au făcut anumite schimbări, cum ar fi operații estetice. Artista a precizat că nimeni nu este dator să ofere astfel de răspunsuri despre viața personală și că viața privată a cuiva trebuie să rămână privată.

„Unde scrie că, dacă ești persoană publică, aka artist, trebuie să te spovedești întregii națiuni, cum, ce ți-ai făcut, dacă ți-ai tăiat stomacul, dacă nu ți-ai tăiat, dacă ți-ai ridicat sprânceana?! (...) Unde scrie că trebuie să spui astfel de lucruri public?”, a spus Delia. 

De asemenea, Delia a menționat că îi îndreptățește pe cei care răspund ironic la aceste întrebări și care nu vor să divulge prea multe despre viața lor privată sau despre alegerile pe care le fac.

„Mi se pare că oamenii care pun astfel de întrebări merită răspunsuri pe măsură! (…) Nu ai ce să cauți în intimitatea cuiva. Nu vrea să vorbească despre asta. Nu ai de ce să haterești o persoană pe aspectele fizice. Cu asemenea întrebări, meritați fix asemenea răspunsuri. Alea pe care le primiți și vă mirați. Punct. Le meritați din plin!”, a spus, potrivit a1.ro, Delia. 

Artista a dorit să clarifice faptul că nu e vorba despre ea. „Nu, nu mă mai întrebați, nu mă refer la mine. Nu m-a deranjat nimeni, nu mi-a zis nimeni nimic. Nu este vorba despre mine. Vă dau un exemplu. Acum ceva timp, Jennifer Lopez a fost întrebată cum își întreține fățuca (…) și a spus cu ulei de măsline. Perfect. Bravo. Nota 10. Ăsta e răspunsul”, a mai completat ea.

Delia a ținut să sublinieze că multe artiste sunt criticate că se întrețin și se preocupă prea mult de imaginea lor, în timp ce altele sunt criticate pentru că arată prea în vârstă sau nu își fac suficiente tratamente.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel