Delia, dezvăluire despre adevărata sa meserie: Nu aş fi rezistat. Nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ce meserie are la bază Delia Matache. 

GALERIE FOTO Regina Elisabeta, povestea celor 95 de ani. Cum a ajuns Regină și de ce a primit poreclele amuzante "Shirley Temple" și "Gan Gan"

Delia este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din România, dar puțini sunt cei care știu că, la bază, artista are o altă meserie. 

Cântăreața a făcut dezvăluirea de curând, în cadrul unui podcast.

Delia a absolvit Liceul Dinu Lipatti din București, iar după a făcut Conservatorul, secția de Pedagogie. Astfel, Delia ar fi putut să ajungă profesoară, doar că, potrivit artistei, se bucură că viața i-a rezervat altceva și a pus-o pe cele mai mari scene.

"Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservator, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la X Factor. Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta, nu aş fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor", a declarat Delia în cadrul unui podcast.

Ce și-a luat Delia din primii bani câștigați pe scenă

"Eram la Constanța, aveam vreo 17 ani și după un concert N&D am aflat că urmează să fim plătiți. Am fost uimită, adică ei chiar ne dădeau bani pentru că le cântam… Ieșise deja prima piesă, bubuise, știa lumea de noi. De banii ăia mi-am luat nişte inele de argint. Din alea cu cruci, pietroaie negre, aveam bani, îţi dai seama. Pentru mine a fost ceva…", a mai spus ea, potrivit cancan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel