Declaraţia de dragoste a lui Nick Jonas faţă de soţia sa, Priyanka Chopra

De când s-a căsătorit cu actriţa indiană Priyanka Chopra, în decembrie anul trecut, cântăreţul american Nick Jonas îşi exprimă public fericirea prin postări pe contul său de Instagram, relatează online ziarul spaniol ABC.

Nick Jonas şi Priyanka Chopra şi-au început relaţia anul trecut când au fost să vadă musicalul 'Frumoasa şi Bestia' în Los Angeles. Este ceea ce a mărturisit actorul într-un text scris sub imaginea în care este văzut alături de soţia sa la Festivalul de Film de la Cannes. 'Acum un an am fost să văd 'Frumoasa şi Bestia' la Hollywood Bowl cu un grup de prieteni.

În acest grup se afla şi cea care avea să-mi devină cea mai bună prietenă, confidentă, muză, frumoasa mea soţie. Sunt recunoscător pentru drumul pe care l-am străbătut împreună. Mă faci să zâmbesc în fiecare zi, mă inspiri să fiu o versiune mai bună a mea însumi. Mă simt onorat să-ţi fiu soţ. Te iubesc', a scris Nick Jonas.

Cuplul s-a cunoscut în 2016 prin intermediul unui prieten comun, dar în acel moment nu începuseră să iasă împreună ca iubiţi. În momentul în care au venit împreună la Gala Met, mass-media au remarcat că între ei există ceva mai mult decât prietenie, însă amândoi au negat. Este ceea ce a asigurat cântăreţul american programului 'The Tonight Show': 'Unele mass-media au început să se întrebe dacă între noi este ceva, însă nu era decât prietenie', a mărturisit el. Totuşi, ceea ce mulţi sperau s-a întâmplat. Relaţia a început să avanseze cu paşi uriaşi, iar în august 2018, Priyanka Chopra (36) şi Nick Jonas (26) erau oficial logodiţi. Cuplul s-a căsătorit în decembrie într-o ceremonie dublă, una în rit hindus şi alta în rit creştin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel