Decizie ȘOC a Valentinei Pelinel

După ce Valeninta Pelinel a anunțat că este însărcinată showbizul românesc a sărit în aer! Roxana Iliescu, una dintre bunele prietene ale Valentinei Pelinel, a vorbit despre situaţia blondei, dar şi despre relaţia Alinei cu Cristi Borcea.

Roxana Iliescu ştia de mai mult timp de sarcina Valentinei Pelinel şi a vorbit cu aceasta despre bebeluşul ce urmează să vină pe lume. Jurnalista susţine că Alina Borcea nu ar trebui să se gândească la un divorţ, deoarece "rivala" ei este pregătită să îşi crească singur copilul.

"Am vorbit cu Valentina şi ştiam de mult de această sarcină. Era evident că nu putea să se mai ascundă foarte mult şi nici nu a fost intenţia ei să facă asta. Dar, ca fiecare femeie, de obicei în primul trimestru nu vorbeşti despre sarcină. E decizia fiecărei femei în parte.

Ea a ieşit şi a spus cât a considerat că e ok să spună. Eu am întrebat-o dacă e un copil dorit şi mi-a confirmat că e dorit de ambele părţi. Mi-a spus că e pregătită să îşi crească copilul singură şi este asumată în hotărârea ei.

Valentina nu a pronunţat cuvântul divorţ şi nici că va fi cu tatăl copilului. Alina a fost cea care a ieşit şi a spus că nu divorţează. Dar cine i-a cerut asta? Nu e primul copil al lui Borcea care apare... Cred că nici Cristi Borcea nu ştie ce va face. Nu cred că se pune problema acum de un divorţ, de o reglare de conturi. E pur şi simplu un copil şi Valentina l-a făcut pentru ea", declară Roxana Iliescu conform libertatea.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel