Decizia luată de Andreea Bălan, la două luni de la infarct. NIMENI nu se aștepta

Andreea Bălan
Andreea Bălan

După ce a văzut moartea cu ochii în urma operației de cezariană prin care a trecut, Andreea Bălan se simte din ce în ce mai bine, dovadă fiind mesajele postate de artistă pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan a făcut un anunț neașteptat, care i-a uimit pe fanii înfocați. Îndrăgita cântăreață a luat decizia de a reveni pe scenă, la două luni după infarctul suferit în timpul nașterii celui de-al doilea copil al său.

Andreea Bălan, mesaj pentru fani


Pe contul de Facebook, Andreea Bălan le-a transmis fanilor că este nerăbdătoare să concerteze din nou, după clipele grele prin care a trecut.

„La 2 luni de când a venit pe lume Clara, urc pe scenă după o pauză de 4 luni și abia astept.????????????????????????‍♀️???????????? Azi, #AndreeaBalanShow vine la Dej. Cu bandul, cu fetele & Petrisor ????❤️#bestshow" , a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook.

Între timp, în această după-amiază, frumoasă vedetă a ajuns la Cluj-Napoca: „Stiati ca florile mele preferate sunt Lacramioarele? ????Am ajuns la Cluj si diseara la ora 20 cant la Dej. Abia astept sa urc pe scena si sa performez cu band-ul meu, fetele mele & Petrisor ????????????????????????‍♀️????????❤️????????" , este mesajul transmis de Andreea Bălan.

Andreea Bălan a văzut moartea cu ochii


Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană. A fost intubată și resuscitată de medici. Cântăreaţa a fost inconștientă vreo 20 de ore, după cum singură declara. Câteva zile mai târziu, însă, Andreea se simțea bine și a fost externată. Dar, brusc, s-a trezit în miez de noapte cu sângerări. Dusă de urgență la spital, la o săptămână de la naștere, cântăreața a fost operată din nou, din cauza unor hematoame. Când poate credea că a scăpat, în a treia săptămână de la naștere, Andreea a ajuns din nou pe masa de operație. Și tot din cauza unor hematoame.

VEZI ȘI Andreea Bălan, despre starea de sănătate după operații: Viața m-a călit..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel