Debbie Harry, solista trupei Blondie, va lansa o carte autobiografică

[] []

29 mai 2019 / 20:50
Salveaza PDF Comentarii

Cântăreaţa Debbie Harry, solista trupei Blondie, urmează să lanseze o carte autobiografică până la sfârşitul anului, informează miercuri Press Association. Intitulat ''Face It'', volumul va detalia primii ani din istoria formaţiei pe scena muzicală underground din New York şi drumul trupei către faima internaţională.

Cântăreaţa vorbeşte despre concerte susţinute alături de Ramones, Television, Talking Heads sau Iggy Pop şi David Bowie şi descrie colaborările sale cu artişti precum Jean-Michel Basquiat, Andy Warhol, Marina Abramovic şi HR Giger. Cartea abordează şi cariera actoricească a solistei, materializată în peste 30 de filme. 'Nu am avut intenţia, dar am făcut-o. Sunt mult mai multe poveşti de spus - unele amuzante, altele înfricoşătoare, unele care îţi îngheaţă sângele în vene, iar dacă 'Face It' le va plăcea cititorilor, atunci voi avea şansa de a istorisi mai multe anecdote despre povestea Blondie, ca atunci când le-am întâlnit pe Rita Hayworth şi pe Penny Singleton în culise la Greek Theatre din Los Angeles'', a spus cântăreaţa de 73 de ani.

'Această carte este biografică şi se referă la o perioadă de mai mulţi ani. Ştiu că vor mai fi întrebări care nu au primit răspuns, când am redactat cartea, mi-am dat seama că am dus o viaţă foarte plină şi nu am putut acoperi totul într-un singur volum''. 'Sunt pregătită pentru cele mai interesante sau neinspirate comentarii, la fel ca atunci când am lansat un album sau am susţinut un concert important. Nu sunt insensibilă, dar am un bun simţ al umorului'. Volumul autobiografic a fost redactat în colaborare cu jurnalista şi scriitoarea Sylvie Simmons şi include eseuri originale scrise de Debbie Harry. 'Este un imens privilegiu să publicăm extraordinarul volum de memorii al lui Debbie Harry la HarperNonFiction', a spus Ed Faulkner, editor la secţiunea nonficţiune în cadrul HarperCollins. 'Este vocea unei generaţii, care rezonează la fel de puternic acum ca în urmă cu 40 de ani, iar 'Face It' este povestea puternică, sinceră, a unui adevărat simbol', a mai spus acesta.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29