De necrezut! Câți BANI primea în fiecare lună Emil Gabor de la fiicele sale, Monica și Ramona

După ce Emil Gabor s-a stins din viață, fiicele sale, Monica și Ramona, au fost criticate dur în cercurile mondene ale Capitalei pe motiv că nu l-ar fi ajutat cu banii. Acum s-a aflat! Ce sumă primea bărbatul în fiecare lună de la surorile Gabor?

Emil Gabor a murit lăsând în urmă multe întrebări fără răspuns. Fiicele sale, Ramona și Monica, se răsfață peste Ocean, iar el își ducea traiul de pe o zi pe alta, cu greu - asta a fost una dintre criticile aduse de gurile rele surorilor Gabor.

Acum însă, s-a aflat ce sumă primea Emil Gabor, lună de lună, de la fetele sale. Mulți au rămas mască atunci când au aflat! 

Ce sumă primea Emil Gabor de la fiicele sale, în fiecare lună? 

Să vezi și să nu crezi! Pare-se că Ramona Gabor, afaceristă în Dubai și Monica Gabor, soția lui Mr. Pink, își ajutau tatăl lună de lună cu o sumă destul de mică. Potrivit wowbiz.ro, Emil Gabor primea în fiecare lună 400 de lei, suficient cât să nu își permită să-și cumpere alcool. 

De asemenea, un apropiat Emil Gabor a povestit că bărbatul avea probleme cu plămânii și că îi erau greu să se deplaseze singur. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel