De ce vor băieții Ilenei Ciuculete să mute sicriul artistei: "M-am săturat de lupte cu autoritățile"

Sursa foto colaj: Facebook Ileana Ciuculete
Sursa foto colaj: Facebook Ileana Ciuculete

Mugurel și Cristian Sfetcu, cei doi băieți ai Ilenei Ciuculete, vor să mute sicriul artistei la Craiova.

Mugurel și Cristian Sfetcu nu găsesc actele de la locul de veci al artistei, motiv pentru care nu pot plăti taxa anuală și nu pot face lucrări de reabilitare la mormânt.

"Actele ar fi trebuit să fie la Cornel. Încă din luna februarie a acestui an am fost cu avocata la Asociația Cimitirelor și Crematoriilor și am depus o cerere. Fără actul acela, nu pot să le plătesc, acolo, taxa. Voiam să pot plăti taxa anuală, care cred că nu e plătită de când a murit Cornel Galeș, de vreo trei ani. Pare incredibil, dar noi nu putem plăti, dacă nu avem actul acela doveditor. Am făcut cerere și ni s-a spus că se rezolvă până prin iunie. Nu s-a întâmplat acest lucru. În august, am sunat iar și a spus că nu se lucrează. Și iată cum trec anii și nu putem face nimic", a declarat, pentru viva.ro, fiul cel mare al artistei, Mugurel Sfetcu.

Cei doi mai așteaptă încă un răspuns de la Administrația Cimitirelor.

"Fără acel act nu ne ia în considerare. Am dus actul acela, că fata lui Cornel, Claudia Galeș, a renunțat la drepturi, iar el, din partea lui, nu mai are pe nimeni. Mai suntem noi, dar pe mine asta mă interesează, să rezolvăm și această problemă. Crucea este crăpată mai demult. Probabil s-a mai deteriorat, vă dați seama…

Dacă nu am acte, nu putem face nimic. Asta a fost situația. Prin tot ce am trecut până acum ne-a întărit. A trecut. În caz că, Doamne ferește, nu vor să ne ajute să facem acte, noi așteptăm. La șapte ani, o strămutăm pe mămica la Craiova, că avem voie. Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile", a mai spus Mugurel Sfetcu.

Citește și:

Olguța Berbec, despre procesul cu Niculina Stoican: Nu am dorit această situație, nici nu mă face fericită

"Sunt într-o situație ciudată cu Niculina Stoican. Avem un proces pe rol, pe care eu l-am intentat, doarece în 2021 ea a lansat un cântec așa-zis nou, dar a cărui linie melodică îmi aparține 100%, încă din 2016. Nu m-ar fi deranjat dacă îl cerea sau, cel puțin, specifica proveniența, ba mai mult, mi-a făcut o notificare YouTube în care dorea ștergerea cântecului meu din mediul online, pe motiv că dânsa este autoarea. Practic, de aici a fost obligatoriu procesul, pentru că YouTube-ul a cerut stabilirea originii piesei în instanță.

Nu am dorit această situație, nici nu mă face fericită, dimpotrivă. Procesul se judecă, se amână și durează deja de mult timp. Mie nu-mi mai trebuie nicio clarificare sau concluzie. În momentul interogatoriului la care am fost prezente amândouă împreună cu avocații, Niculina Stoican a recunoscut, întrebată fiind de judecător, că piesele sunt identice. Sau, cu alte cuvinte, a recunoscut că a furat", a spus Olguța Berbec pentru viva.ro

Citește și:

Cea mai mare teamă a lui Marius Ioniță: Mă transform. E treabă complicată...

Marius Ioniță, prezentatorul matinalului de la Realitatea Plus, a vorbit despre cea mai mare teamă a sa.

SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Marius Ioniță:  Să zbor. De mic copil, abia învățasem să vorbesc, am știu că eu vreau să zbor. Nici nu puteam să zic pilot de avion. Ziceam pilaf de avion. Încă nu am renunțat la visul ăsta. Până atunci, mă mulțumesc să fiu pasager cât de des pot. Din cauza asta, cei doi ani de pandemie au fost un chin pentru mine.

SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Marius Ioniță:  Cea mai mare cu urmări fizice s-a produs imediat după Revoluția din 1989. Era o iarnă veritabilă, iar eu am vrut să fiu cel mai tare de la scara mea și am încercat niște scheme cu sania. Așa am reușit să îmi secționez coapsa cu blana de la sanie. Din fericire, și piciorul și sania încă funcționează. Iar trăsnaia care putea avea urmari educaționale s-a produs în liceu, când am descărcat un extinctor întreg în laboratorul de chimie, în pauza mare. Eu și colegii mei eram din cap până-n picioare de un alb imaculat. Profesorilor nu le-a plăcut momentul artistic și am intrat în comisia liceului. Prin nu știu ce minune am scăpat fără notă scăzută la purtare.  Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel