De ce şi-a luat viaţa fiul lui Florin Călinescu. Se împlinesc 10 ani de când băiatul lui şi-a pus capăt zilelor într-un hotel din Praga

captură video PRO TV
captură video PRO TV

Puţini ştiu drama prin care a trecut, de-a lungul vieţii, omul de televiziune Florin Călinescu. Şi-a pierdut şi soţia şi fiul de numai 24 de ani. Acesta suferea de depresie şi a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa în urmă cu zece ani, în timp ce filma la un scurtmertraj în Praga.

Deși pe micile ecrane afișează un zâmbet larg și este mereu gata să-i facă pe alții să zâmbească, Florin Călinescu are inima veșnic împietrită de durere. Pe parcursul a 10 ani și-a pierdut cei mai dragi oameni. Fiul său s-a sinucis la o vârstă fragedă, soția i-a murit, iar mai apoi și părinții actorului s-au stins din viață. Fără doar şi poate, cea mai grea lovitură a fost moartea fiului său cel mic, Luca. În urma unei depresii care l-a făcut să ia această decizie, s-a spânzurat în camera unui hotel din Praga. Fiul lui Călinescu se afla în Praga pentru cel mai important proiect al său cinematografic. Tânărul studiase cinematografia la „John Moores University”, din Liverpool. Evident că au existat tot felul de presupuneri legate de moartea lui Luca, dintre care nu au lipsit consumul de droguri sau de alcool, notează Redacţia.ro. Totuși, autopsia medicilor a stabilit că Luca nu consumase droguri și nici alcool înainte să se sinucidă. Doar suferinţa în urma moartea mamei sale a fost cea care l-a împins să facă gestul.

A pierdut lupta cu depresia

Tânărul, în vârstă de 24 de ani, suferea de o depresie severă de care nimeni nu știa, scrie fanatik.ro. Acesta ar fi ținut doar pentru el gândurile și emoțiile triste până când a decis să renunțe la viață. Toată lumea a fost șocată la aflarea veștii că Luca Călinescu a ales să-și pună capăt zilelor. Și fratele său a fost șocat. „Apreciez faptul că sunteți alături de mine. În timp ce eu sunt incapabil să vorbesc, încă, despre ceea ce s-a întâmplat, sper să vă rugați alături de mine și să sperați la o lume mai bună. Pace și dragoste”, a scris Petru Calinescu pe Facebook, în ziua morții fratelui său.

Anii 2000, ani de cumpănă

Soția sa, Ana Maria Călinescu, a murit în anul 2005 la Spitalul Universitar din București, după o lungă bătălie cu cancerul. Femeia care i-a dăruit actorului doi copii a fost și ea îndrăgostită de teatru. Din păcate, soarta a decis altfel pentru ea, iar Florin Călinescu va avea mereu în minte ziua de naștere a sa sub o amintire apăsătoare. Aceasta a murit în ziua în care trebuia să împlinească 47 de ani și 27 de ani de căsnicie. Cinci ani mai târziu, alt eveniment avea să-i schimbe viața lui Călinescu. Acesta și-a pierdut ambii părinți, tot din cauza cancerului. Mama lui a murit în Săptămâna Mare a Paștelui, iar tatăl, Ion Călinescu, la două luni de la decesul soției.  În anii 1980, juratul emisiunii Românii au Talent și-a mai pierdut un copil. Singura sa fiică a murit la doar 5 luni de la naștere, din cauza unei boli incurabile.

De curând, a dat televiziunea pe online

"Floriiiin Călinescuuuuu" se va auzi, în curând, online. Omul de televiziune a anunţat, printr-o postare pe Facebook, că se departe de zona clasică şi trece pe internet. „Televiziunea a murit. Traiasca internetul! Mi-a trebuit un ragaz sa inteleg ce inseamna treaba asta. In cateva zile vin cu adrese de iutub, insta si tictoc. Si p-orma, cu continut”, a fost anunţul scurt postat de Florin Călinescu. Realizatorul TV s-a alăturat Prima TV în septembrie 2021, după ce anterior părăsise formatul Românii au Talent, unde fusese jurat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel