De ce s-a despărțit Cristina Cioran de tatăl fetiței sale, la scurt timp după cererea în căsătorie: Prioritatea mea este Ema. Așadar, o las cum a picat

Sursa foto: Facebook Cristina Cioran
Sursa foto: Facebook Cristina Cioran

Cristina Cioran a spus de ce a luat decizia de a se despărți de iubitul său, Alex Dobrescu, la puțin timp după ce acesta o ceruse în căsătorie.

"Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos”, a spus Cristina Cioran la Antena Stars.

Cât despre o posibilă împăcare, dacă mai există șanse sau nu, vedeta a mai spus: "Nu știu, nu îmi fac planuri acum. Prioritatea mea este Ema. Așadar, o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta”, a mai completat vedeta, despre despărțirea de Alex Dobrescu, la Antena Stars.

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie recent

Despărțirea celor doi a zguduit lumea mondenă cu atât mai mult cu cât vedeta abia fusese cerută în căsătorie, în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi îndrăgostiți aveau planuri mari de viitor împreună, plănuiau să ajungă în fața altarului, ba mai mult, visau chiar și la al doilea copil. Anunțul a fost făcut chiar de partenerul vedetei, Alex Dobrescu, care a distribuit un videoclip pe rețelele de socializare, în care apare alături de blondină și de fiica lor. Totuși, acesta a modificat titlul știrii, spunând faptul că este fostul iubit al Cristinei Cioran, arată Spectacola

”A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran....”, a scris Alex Dobrescu pe Facebook.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu păreau că trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste, mai ales datorită faptului că vedeta a fost cerută în căsătorie de partenerul ei de viață. Aceasta povestea recent cum Alex Dobrescu a luat-o prin surprindere într-o dimineață, când s-a trezit cu un buchet de flori și o cerere în căsătorie. Totul s-a întâmplat când Cristina Cioran abia se trezise. 

”Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (n.r.râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile”, a povestit Cristina Cioran recent, potrivit Spynews.ro.

Nu este prima dată însă când vedeta este cerută în căsătorie de tatăl fetiței sale. Cristina Cioran a dezvăluit atunci faptul că acest lucru s-a mai întâmplat în repetate rânduri  însă, de comun acord, au decis să nu grăbească lucrurile. 

”S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, a mai zis ea.

Citește și:

Cristina Cioran a vorbit despre perioada grea prin care a trecut, născând prematur

"A fost o perioadă foarte urâtă. Şi nu eram deloc pregătită, nu m-am interesat ce s-ar putea întâmpla în cazul unei naşteri premature, pentru că nimic nu indica faptul că aş putea trece prin asta. Iar eu, iniţial, nu mi-am dat seama nici că aveam contracţii, pentru că aveam şi o enterocolită, care-mi dădea alte dureri. De trei zile umblam prin spitale să verific dacă bebeluşul era în regulă în perioada aia şi, brusc, într-o duminică seara, am avut dureri mai mari. Am chemat salvarea pe la 07.50, iar la 08.30 năşteam", a spus Cristina Cioran pentru okmagazine.ro. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel