De ce nu poartă Delia haine decoltate, ca alte vedete. Juratul iUmor a explicat totul

Facebook Delia
Facebook Delia

Delia a explicat de ce poartă mereu haine largi, care îi acoperă tot corpul, în dauna ţinutelor decoltate, preferate de alte vedete ca ea. 

"Sunt o victimă a mentalității. Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr.", a declarat Delia la podcastul lui Codin Maticiuc. 

Delia a povestit cum cea mai sexy ședință foto pe care a făcut-o chiar recent a pus-o într-o mare dificultate. Deși avea în studio doar doi fotografi, pe stilista ei, o persoană care s-a ocupat de machiaj și una de păr, artistei i-a fost tare greu să se simtă în largul ei, considerând că sunt prea mulți oameni cu ochii pe ea. "E o fază prin care trec. Sunt tâmpenii care mi-au rămas în cap dintotdeauna. Așa sunt la bază", a mai declarat cântăreața pe marginea acestui subiect, conform profm.ro.

Radu Pietreanu a râs de Micutzu. Delia: Am auzit cele mai multe wow-uri pe secundă

O nouă săptămână, un nou roast al noului juratului iUmor. „Asta este cea mai bună zi din acest sezon iUmor. Oamenii care vin la roast trebuie să fie cel puțin la fel de buni ca Micutzu. Sunt curios cine are curaj să vină la roast!”, a dezvăluit Cheloo.

Juratul surpriză al ediției șase, Micutzu, va fi ținta glumelor acide ale lui Radu Pietreanu. „Zeul umorului românesc”, așa cum este considerat Radu Pietreanu de Cheloo, l-a luat la roast pe omologul său mai tânăr, Micutzu, în ceea ce Mihai Bendeac a numit „cel mai bun roast din acest sezon iUmor”.

Textul scris de Radu Pietreanu pentru acest moment l-a lăsat fără cuvinte pe noul jurat: „Nu pot să îmi revin!”

Reacția lui Micutzu a luat-o prin surprindere pe Delia: „Am auzit cele mai multe wow-uri pe secundă”. De asemenea, Renata (Doina Teodoru), iubita lui Micutzu din serialul „Băieți de oraș”, vine la pupitrul roast-ului iUmor pentru a glumi pe seama partenerului său din serial. „În acestă seară, Renata a fost cu adevărat inamicul numărul 1 al lui Micutzu”, a fost comentariul lui Cheloo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel