De ce nu mai are somn Cătălin Botezatu! “Nu suntem tratați cu atenția potrivită!”

Într-una dintre cele mai frumoase clădiri istorice din Paris, Palat Behague, în care se află Ambasada României, va avea loc o seară de modă românească la care sunt invitați să participe diplomați străini, mass-media internațională și buy-eri din toată lumea.

Evenimentul este organizat de Federația Română de Design și Accesorii în cadrul Săptămânii Modei la Paris. Cătălin Botezatu, Carmen Ormenișan, Alexandru Raicu, Flori de Ie și Laura Dincă își vor prezența colecțiile într-un cadru de vis.

"Facem asta de câteva sezoane în cadrul Săptămânii Modei la Paris, este felul nostru de a face o carte de vizită României prezentând creațiile noastre diplomaților străini, celor care fac achiziții pentru magazine din toata lumea, presei internaționale. Este perioada din an când toți aceștia se află la Paris și sunt ușor de accesat, ne bucurăm să avem un număr din ce în ce mai mare de participanți la evenimentul de la Ambasada României care a devenit deja unul de referință.

Locația, spectaculoasă ea însăși ca și construcție, este decorată în fiecare an de echipa noastră cu mare atenție pentru detaliu, fructe, flori, sfeșnice de argint, veselă prețioasă. Este un eveniment muncit mult, în care fiecare în parte punem pasiune, pentru că este despre România, despre talent, iubire de frumos, nu e numai despre creațiile noastre, e despre noi toți, și eu lupt să arăt lumii întregi, de când mă știu, că țara asta are oameni frumoși și talentați, că putem concura oricând cu talente din alte țări, că suntem profesioniști", a declarat Cătălin Botezatu. Designerul nu a vrut să dezvăluie amănunte despre colecția sa.

(oar_w460)

"Vreau să fie o surpriză frumoasă, se muncește zi-noapte la ea, o să am un machiaj spectaculos realizat de Mirela Vescan, coafurile sunt semnate Laurent Tourette, ca de fiecare dată. Nu știu dacă am dormit 6 ore legat în ultima săptămână ca să termin colecția, dar mă bucură enorm rezultatul".

Show-ul de modă de la Ambasada României la Paris va avea loc pe data de 26 septembrie la ora 18 și va fi precedat de un dineu în curtea Ambasadei unde se vor servi delicatese cu influențe românești și vinuri autohtone.

După evenimentul de la Ambasada României, în perioada 28 septembrie-1 octombrie, la celebrul Hotel Ritz Carlton din Paris va avea loc Showroom Beautiful, unde, alături de designeri străini, un număr impresionant de designeri români își va expune creațiile în standuri frumos amenajate, în fața achizitorilor de pe tot mapamonul. Ei sunt: Alexandru Raicu, Ambra Design, Ana Maria Cornea, Bobar, Carmen Ormenișan, Flori De Ie, Miau by Clara Rotescu, Alina Cernățescu, Guishem, Cătălin Botezatu.

(oar_w460)

"Mi-aș dori mai multă deschidere și mediatizare pe performanțele noastre, faptul că designerii români expun în cel mai frumos showroom de modă din Paris, în timpul Săptămânii Modei la Paris, este fenomenal pentru noi toți ca nație, pentru noi ca țară, faptul că ne dorim să facem export, să facem o carte de vizită bună în străinătate înseamnă ore de muncă și perseverență. Am uneori regretul că nu suntem tratați cu atenția potrivită când facem lucruri minunate legate de carieră, dar ni se acordă atenție excesiv atunci când se întâmplă un "nimic" în viața personală. Cred că o să rămân cu regretul ăsta toată viața", a declarat Cătălin Botezatu.

Citiți aici un interviu cu Cătălin Botezatu exclusiv pentru DC NEWS!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel