Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  De ce îi mulțumește Iuliana Tudor soțului său! Iată motivul!

Îndrăgita vedetă Iuliana Tudor are o relație de invidiat cu soțul ei. 

S-au cunoscut în biserică, într-o noapte sfântă, chiar la Slujba de Înviere și de 21 de ani sunt împreună, împărțind și bune și rele. Despre secretul longevității căsniciei sale, Iuliana Tudor a vorbit în interviul pentru DC NEWS! Și totodată aflăm și de ce Iuliana Tudor îi mulțumește soțului său! Exclusiv pentru DC NEWS!

   (oar_w460)

“Nu există un secret, ține de cei doi, și cei doi sunt diferiți de la un cuplu la altul, situațiile sunt diferite, contextul de viață e diferit. După foarte mulți ani, după 21, în cazul nostru, am ajuns la concluzia că în acest timp rămâne ceea ce te-a legat la început, dacă nu se pierde asta, orice apare pe drum, trece mai ușor! Nu am uitat niciunul care este direcția! Și chiar dacă unul dintre noi sau altul a trăit o experiență mai dificilă sau am avut împreună momente mai grele, am știut să le depășim discutând, și căutând echilibrul acela, pentru că suntem un bărbat și o femeie, așa cum se întâmplă peste tot pe planeta aceasta și depinde exclusiv de cei doi dacă decid să treacă peste un moment greu sau nu.

(oar_w460)

E foarte important și în momentele de bucurie.  Atunci când există o bucurie imensă să știi să o împărtășești, să primești apreciere din partea celuilalt, să existe acest schimb. O căsnicie se învață în fiecare zi până la capăt! Nu există rețete, nu există certitudini, cred că cel mai mare pericol este să fii sigur de celălalt, și să știi că el e acolo oricum. Eu am trecut prin asta, am avut anii mei de început de carieră în televiziune în care nu mă interesa decât ceea ce aveam eu de făcut profesional, a fost o mobiizare fizică, mentală, cu totul. Stăteam câte 12 ore în TVR, uitând de foarte multe ori, în foarte multe randuri, că există cineva acolo care mă așteaptă. Și el m-a așteptat pe mine foarte mulți ani și îi mulțumesc și pentru asta astăzi, și de fiecare dată când pot să o fac public! Nu este o persoană căruia să îi placă să iasă public, deloc chiar. Și profit de momentul acesta să îi multumesc… Apropo de certitudini, nu există nimic cert în relația dintre doi oameni, există fiecare zi care aduce ceva nou, sau nu, și care înseamnă o căutare permanentă a acelui echilibru. Noi cred că l-am găsit după atâția ani!”, a declarat Iuliana Tudor în cadrul interviului DC NEWS!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel