De ce folosește Familia Regală încă telefoanele cu fir. Phil Dampier, motivul care te va uimi. Kate și William s-au adaptat regulii

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Un expert regal a dezvăluit motivul pentru care Familia Regală nu a renunțat încă la telefoanele cu fir.

Dacă pentru mulți dintre noi telefoanele cu fir sunt de mult demodate, ba chiar nu mai există în multe gospodării, Familia Regală britanică încă le folosește și a rămas unul dintre cele mai folosite obiecte. 

După ce Regina Elisabeta s-a mutat la castelul Windsor pentru a se izola, aceasta a fost surprinsă de nenumărate ori folosind un telefon rotativ de modă veche, iar în ultimele zile, până și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a fost surprinsă într-un videoclip, în timp ce vorbea la un telefon cu fir, la fel ca al Reginei.

Deși Ducesa obișnuiește să folosească telefonul mobil pentru activitățile zilnice, atât ea, cât și Prințul William au tendința de a folosi telefonul fix atunci când vine vorba de dirijarea problemelor administrative.

Care este motivul pentru care Regina Elisabeta, Kate Middleton și ceilalți membri folosesc telefoanele cu fir

Phil Dampier, expert regal, a dezvăluit motiul pentru care Familia Regală nu a renunțat la telefoanele cu fir.

Acesta a declarat că Familia Regală alege să folosescă telefonul cu fir pentru că este mult mai ușor de folosit atunci când au de gestionat trenuri administrative, de asemenea, a mai spus despre Regină că nu este adepta schimbărilor.

"Regina nu crede în schimbare de dragul schimbării și, dacă se simte confortabilă cu ceva, o folosește de ani de zile", a declarat Phil Dampier, potrvit Daily Mail.

În plus, Dickie Arbiter, fostul purtător de cuvânt al Reginei, a spus că Suverana este foarte cumpătată și nu consideră că are sens să schimbe ceva dacă încă îi este de folos și că aceste telefoane se potrivesc estetic.

"Dacă locuiți într-un castel medieval, de ce să puneți ceva modern? Ai fi foarte surprins de cât de mulți oameni folosesc telefoane cu cablu, câte persoane au case în stil vechi. Acest telefon arată mai bine decât orice altceva modern", a Dickie Arbiter.

Ce nu au voie Regina Elisabeta și Familia Regală să mănânce niciodată. Fostul bucătar a DEZVĂLUIT tot

Darren McGrady, fostul bucătar de la Palatul Buckingham, a declarat pentru publicaţia „Food and Wine‟ în ce constă meniul Reginei Elisabeta. Mai exact ceea ce îi este permis şi ce nu, dar și câteva dintre obiceiurile pe care ceilalți membrii le au atunci când iau masa.

La micul dejun, Regina Elisabeta preferă cerealele, un ou fiert şi o ceaşcă de ceai. La prânz, dacă mănâncă singură, are porţii mici de legume cu carne de pasăre sau peşte. În caz contrar, are o masă cu patru feluri, care începe cu o salată. Îi place să mănânce vânat, de aceea acest tip de carne nu lipseşte de pe mese.

La ceaiul de după-amiază, regina a înlocuit feliile de tort pe care le avea cândva, cu sandvişuri, iar ceaiul îl preferă fără zahăr.

Din cauza faptului că Familia Regală are de obicei multe întâlniri de-a lungul zilei, nu li se permite să mănânce usturoi. În plus, pastele nu sunt interzise, dar sunt consumate la ocazii speciale și acelaşi lucru se întâmplă şi pentru cartofi şi orez.

Mai mult, le este interzis să mănânce cu mâinile. Chiar dacă la mesele importante este ceva normal, se pare că până și fructele le mănâncă cu tacâmurile. Acesta este motivul pentru care strugurii sunt serviţi mai des, deoarece sunt uşor de consumat. Un alt detaliu interesant este şi în cazul burgerilor care trebuie aduşi la masă fără chifle, pentru a putea fi tăiaţi cu cuţitul şi furculiţa, citează ciao.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel