De ce a plecat Adelina Pestrițu de la Kanal D

Adelina Pestrițu a plecat cu ochii în lacrimi din redacția emisiunii WOWbiz pe care a moderat-o din 2013 până în prezent, însă decizia de a rupe orice colaborare cu postul Kanal D se pare că i-a aparținut în totalitate. 

Fosta prezentatoare TV Adelina Pestrițu s-a despărțit cu durere de colegii de la Kanal D, însă planurile sale de viitor par a fi stat la baza deciziei radicale luate de frumoasa brunetă, nu neînțelegerile legate de bani cu cei din conducerea postului așa cum s-a vehiculat.

"Ea nu mai voia să prezinte show-uri de noapte, încă de anul trecut se gândea la plecare, cărțile erau, în mintea ei, bătute, însă oficial s-a întâmplat chiar cu o zi înainte de a începe emisiunea pe care o prezenta cu Mădălin Ionescu. Are alte planuri de viitor, vrea familie, să facă ceva frumos, cuminte, să facă un copil, cam ăsta e planul ei de viitor. Își dorește liniște, multa liniște...", a declarat o sursă din Kanal D, pentru cancan.ro.

Adelina Pestrițu, explicații

De altfel, Adelina Pestrițu, confirmă chiar ea faptul că își dorește modificări în viața sa profesională, din dorința de "a lămuri o situație fără a lăsa loc de alte speculații". 

"Dragii mei, la inceputul fiecarui an, intamplator sau nu, conduita noastra profesionala intampina modificari.

Am ales sa va scriu gandurile mele aici, pe EDA Magazine, fiind sursa cea mai sigura, cel putin in ceea ce ma priveste, pentru a lamuri o situatie fara a lasa loc de alte speculatii. In urma unei analize amanuntite pe o perioada lunga de timp si a dorintei mele de reorganizare, am luat decizia de a schimba ceva in viata mea. Am hotarat ca este momentul unei astfel de schimbari pe plan profesional, lucru care s-a si intamplat.

Colaborarea mea cu trustul Kanal D s-a incheiat, dat fiind faptul ca planurile noastre de viitor nu mai coincid. A fost o colaborare frumoasa, pe parcursul celor 6 ani, in care practic am evoluat impreuna si am avut extrem de multe de invatat. De-a lungul acestei colaborari am cunoscut oameni deosebiti cu care m-am inteles de minune si carora le ofer tot respectul meu.

Aceasta colaborare s-a incheiat de comun acord si vreau sa le multumesc celor din conducerea Kanal D, dar si echipei cu care am petrecut 12 ore/zi in redactie. Este momentul pentru o noua etapa in viata mea si pentru noi inceputuri. Sunt mandra ca am facut parte din acest trust timp de 6 ani si le doresc mult succes si pe viitor.

Iar pe voi va invit sa-mi ramaneti alaturi pentru a lua parte la proiectele mele de viitor!", a scris Adelina Pestrițu pe edamagazin.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel