De ce a părăsit Cristi Minculescu trupa IRIS

După circa două luni de când a părăsit IRIS, Cristi Minculescu a făcut primele declarații despre motivele care au dus la despărțirea de trupa al cărul solist a fost timp de 32 de ani.  Joi seară, la "CanCan TV", Minculescu a declarat că a părăsit Iris pentru că nu a mai găsit un numitor comun în ceea ce priveşte activitatea viitoare a trupei, dar şi pentru că efortul pe care trebuia să îl facă era mult prea mare raportat la partea financiară.

"Nu am mai găsit un numitor comun în ceea ce priveşte activitatea viitoare a trupei. Nu este vorba despre bani", a spus Cristi Minculescu, joi seară, în emisiunea "CanCan TV", de la postul Acasă.

 El a precizat totuşi că a fost nemulţumit că nu era protejat din punct de vedere financiar în urma perioadei în care a avut probleme de sănătate.

 În 2009, Cristi Minculescu a aflat că suferă de o boală ereditară - polichistică hepato-renală -, fapt pentru care a avut nevoie de un transplant de ficat. Atunci, soţia lui i-a donat o bucată din ficatul ei.

 "Efortul pe care îl fac după operaţie este mult prea mare în raport cu partea financiară", a mai spus Cristi Minculescu la "CanCan TV".

 Pe 3 septembrie, Cristi Minculescu a fost înlocuit în rolul de solist al trupei Iris de Toni Şeicărescu, potrivit unui anunţ postat pe site-ul oficial al formaţiei.  Toni Şeicărescu este cunoscut pentru colaborarea sa cu formaţia Direcţia 5.

 Trupa Iris va susţine un concert de relansare, în noua formulă - cu Toni Şeicărescu solist - pe 4 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucureşti, a declarat, pentru Mediafax, în 28 septembrie, Nelu Dumitrescu, liderul trupei. "Vom mai lansa, până la sfârşitul anului, două noi piese şi vom începe înregistrările la noul album Iris cu Toni Şeicărescu solist", a mai spus atunci Nelu Dumitrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel