David Popovici şi-a cumpărat telefon cu butoane de 100 de lei. Motivul pentru care a renunţat la smartphone

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Campionul nostru la înot preferă să folosească un telefon de generaţie veche, în detrimentul telefoanelor inteligente cu acces la internet.

Starul natației mondiale a hotărât să-şi cumpere un telefon retro, cu taste, un gest destul de neobişnuit pentru cineva din generaţia lui. David Popvici a dezvăluit în cadrul podcastului Starea Naţiei că și-a cumpărat un telefon Nokia, pe care a plătit suma de 100 de lei. 

"Încerc să stau cât mai puțin. Am perioade în care mă satur atât de tare de Instagram și de Facebook, perioade în care le șterg. Mi-am cumpărat recent și un Nokia de 100 de lei, unul cu butoane. Când simt nevoia de o detoxifiere, las telefonul obișnuit și îl folosesc doar pe acela. Poate doar să mă joc Snake pe telefon în metrou, în rest merge doar sunat", a spus campionul în interviul amintit.

David Popovici a participat la Tokyo la prima ediție de Jocuri Olimpice din carieră. Consacrat la CSA Steaua, sportivul e legitimat acum la CS Dinamo, potrivit sport.ro.

Pe 13 august 2022, la Campionatele Europene de la Roma, cu un timp de 46,86, Popovici a doborât recordul mondial al lui César Cielo, care data de 13 ani. După ce a înotat un timp de 46,98 în semifinală cu o seară înainte, Popovici a devenit primul înotător cu un timp sub 47 de secunde realizat de două ori.

La proba de 200 de metri liber, a câștigat aurul cu un timp de 1:42,97, cel mai rapid timp în costum textil din toate timpurile și al treilea cel mai bun timp din istoria evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel