David, fiul Andreei Mantea, rol impresionant în “Strada Speranței”, serialul de la Kanal D!

David
David

David, fiul Andreei Mantea, rol impresionant în “Strada Speranței”, serialul de comedie care de la Kanal D!

Premieră pentru David, fiul Andreei Mantea! Acesta debutează ca actor pe micul ecran, în serialul “Strada Speranței”, ce va avea premiera sâmbăta aceasta, la ora 20:00, la Kanal D! Alături de David, din distribuția producției fac parte actori de excepţie, nume consacrate în televiziune, teatru sau stand-up. Monica Anghel, Claudiu Maier, Sorin Pârcălab, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Irina Ştefan, Dragoș Muşat, Gicu Gojira, Lia Sinchevici, Şerban Gomoi, Alexandru Conovaru, Aristiţa Oprea alcătuiesc o parte din galeria de actori ai acestei producţii impresionante.

David Mantea îl va intepreta pe Relu, copilul Mioarei (Irina Ștefan), un băiat sensibil și inteligent, care îi pune deseori în încurcătură pe adulți, prin replicile sale mature, pline de substanță. Relu aduce un strop de echilibru în familia Matache, și deseori reușește să aplaneze conflicte care altfel riscă să degenereze.

“Ma bucur ca pot sa fiu actor! Si chiar vreau sa am mai multe meserii. Vreau sa fiu actor, pictor, prezentator si politist. Acum incerc meseria de actor si este interesant pentru ca am un rol haios! Si imi place ca au pufuleti si floricele la filmari!”, spune David Mantea.

Soții Nelu (Sorin Pârcălab) și Coca Matache (Andreea Doinea)  locuiesc casa bunicii Anghelina (Aristița Oprea) împreună cu Mioara (sora Cocai) și Relu, copilul Mioarei. Soții Matache sunt într-un conflict permanent din pricina banilor în special. Iar în tot acest ghem de emoții și situații, micuțul Relu este un punct de echilibru și umor.  

“Strada Speranței” spune cu umor poveștile de viață ale câtorva familii vecine pe aceeași stradă, care trec în paralel prin tot felul de situații în care se pot regăși milioanele de telespectatori. Strada Speranței este, de fapt, România redusă la o stradă. Acțiunea se petrece în Bucureștiul anilor 2021/2022, într-un cartier de case din spatele blocurilor. Pe aceeași stradă, cu imobile vechi, sărăcăcioase, printre care răsar peste noapte vile somptuoase, trăiesc într-un amestec colorat și zgomotos oameni de tot felul: bogați, săraci, parveniți, proști, deștepți, amărâți sau fericiți. Aceste diferențe sunt o sursă permanentă de conflicte, tensiuni, invidii nemăsurate și multă comedie. Deși sunt atât de diferiți, totuși acești oameni au un numitor comun, strada pe care locuiesc, care devine un personaj în sine ce catalizează tot freamătul de trăiri, năzuințe și emoții care-i animă. Când nimeni nu se așteaptă, apare și marea provocare. Este vorba de un investitor italian care vrea să cumpere toată strada, s-o demoleze și să ridice în loc un mare complex de birouri. În fața pericolului, comunitatea se unește iar din unirea aceasta rezultă o poveste specific românească, plină de trădări, minciuni, promisiuni, bani furați, supărări și, la final, o mare bătaie. Și asta nu e totul. E abia începutul.

Nu pierdeți începând de sâmbătă, 7 mai, de la ora 20:00, un serial care vă va face weekendurile mai frumoase, mai pline de bună dispoziție!  Producția “Strada Speranței” va fi difuzată în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 20:00, la Kanal D!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel