David Beckham şi soția sa Victoria, desemnaţi părinţii anului 2013

Sunt frumoși, celebri, formează un cuplu de 15 ani, au patru copii împreună și au fost desemnați părinții model ai anului 2013, în Anglia. David şi Victoria Beckham sunt apreciaţi pentru educaţia pe care le-o dau copiilor lor, 46% dintre englezi considerând că cei doi reprezintă idealul de părinți.  

Potrivit unui sondaj apărut pe site-ul internet MyVoucherCodes,co.uk, desfăşurat pe un eşantion 1.300 de persoane, noua achiziţie a echipei de fotbal PSG, David Beckham, şi soţia lui, Victoria, au primit elogiile britanicilor pentru modul în care știu să gestioneze nu numai carierele lor, ci și educația celor patru copii: Brooklyn, 14 ani, Romeo, 10 ani, Cruz, 8 ani, şi Harper Seven, 19 luni.

David şi Victoria Beckham au fost desemnați părinții anului și pentru imaginea de familie unită pe care o afişează, precum şi pentru longevitatea cuplului, ei reușind să devanseze alte două perechi celebre: Miranda Kerr-Orlando Bloom, Beyonce-Jay-Z, scrie apropo.ro.

Fotbalistul britanic și fosta membră a grupului Spice Girls, care se împarte între Londra şi Paris, se gândesc chiar să îşi mărească familia, după cum a mărturisit David la un post englez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel