Daria Radionova, detalii despre despărțirea de Alex Bodi. Rusoaica recunoaște că abia acum a înțeles-o pe Bianca Drăgușanu

Sursă foto: Daria Rodionova
Sursă foto: Daria Rodionova

Daria Radionova a oferit detalii despre despărțirea de Alex Bodi.

Daria Radionova și Alex Bodi au format un cuplu încă de când afaceristul s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. După ce Bodi a anunțat despre faptul că s-a despărțit de frumoasa rusoaică, Daria a ținut să spună și ea partea sa de adevăr despre motivul despărțirii.

“Da, ne-am despărțit și se pare că motivul este că sunt un om rău. Am fost acuzată că, de când am plecat la Londra, nu am purtat inelul, nu am postat poze pentru el, nu l-am etichetat pe videoclipuri și am avut timp să-mi postez maşina, mâncarea și pisicile, dar nu am avut timp să postez nimic pentru el. Cel mai mare scandal s-a întâmplat când am avut „Întrebări și răspunsuri” pe Instagram și am ignorat toate întrebările despre el. Şi crede că am ignorat pentru că îl ascundeam şi am vrut să mă prefac că sunt singură.

El m-a insultat între orele 12:00-5:30, din cauza acestui număr de social media. De atunci, am avut întotdeauna conflicte similare… Înțeleg că situația sa actuală îi aduce nervi și stres, dar recent toți nervii i-au căzut asupra mea şi nu mai pot suporta. Sunt genul de persoană căruia nu-i place să arate totul public, aşa cum am spus înainte, viața privată este o viață fericită. Nu am postat cât a vrut el doar pentru că prefer să-mi păstrez relația pentru mine, nu pentru public.”, a fost reacția rusoaicei pe InstaStory, scrie Perfecte.ro.

 

Rusoaica îi dă dreptate Biancăi Drăgușanu

Mai mult, Daria Radionova i-a dat dreptate Biancăi Drăgușanu și a spus că abia cum o înțelege.

“I-am oferit tot ce pot să ofer, am fost o persoană loială, iubitoare și grijulie, cu inimă pură și intenții bune. A fost o lecție dificilă în viața mea și sunt recunoscătoare că am primit-o. Cel mai important lucru pe care l-am învățat este că oamenii nu se schimbă și abia acum înțeleg că Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el. O înțeleg.”, a mai scris Daria Radionova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel