Darea în plată, VOT la Camera Deputaţilor. Daniel Zamfir: Mare VICTORIE pentru români

Daniel Zamfir / Foto Agerpres
Daniel Zamfir / Foto Agerpres

Senatorul PSD Daniel Zamfir a anunţat o mare victorie pentru români în ceea ce priveşte legea dării în plată. 

"O MARE VICTORIE ÎN FAVOAREA OAMENILOR CU CREDITE LA BĂNCI.

Darea în plată - cu criterii de impreviziune - a fost votată în Camera Deputaţilor! Mulţumesc în primul rând colegilor de la PSD care au susținut și votat proiectul de lege, cât și celorlalte partide, mai puțin celor de la PNL și USR care au votat contra.

Sper din suflet că Președintele, care a promulgat Legea dării în plată în 2016, să nu o considere populistă doar pentru că e susţinută de PSD, și să o promulge. Celor de bună credință le aduc aminte că în 2016, legea pe care am inițiat-o, a fost susținută atunci de colegii de la PNL și votată în unanimitate în Parlament! Așadar, PSD cu Marcel Ciolacu și Victor Ponta, UDMR cu Kelemen Hunor, au votat PENTRU, deși proiectul venea de la penelistul Zamfir. În schimb, Ludovic Orban care a votat PENTRU atunci, a dat ordin acum nu numai să se voteze împotriva, ci să se atace și la CCR!

Le mulțumesc lui Marcel Ciolacu, lui Victor Ponta și lui Kelemen Hunor pentru consecvență, îl detest pe Orban și pe toți cei care vor să-i ruineze pe români!

P.S. Uite de ce sunt pesedist și nu penelist: mă pot uită cu mândrie în ochii oamenilor că am dus la bun sfârșit un proiect care îi scapă de ruină! Voi, foștii mei colegi, ce le spuneți?", a scris Daniel Zamfir pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel