Dansez pentru tine: Luciu și Drăgușanu intră accidentate în concurs

luciu
luciu

Vineri seara, la "Dansez pentru tine", Nicoleta Luciu şi Bianca Drăguşanu vor intra accidentate în concurs, Nicoleta având  mai multe coaste fisurate şi riscă să-i cadă unghiile din cauza antrenamentelor pe care le-a dublat pentru a rămâne în concurs. Bianca este și ea accidentată, având probleme la genunchiul stâng.

Pentru că a intrat la duel, Nicoleta Luciu s-a antrenat dublu în această săptămână, ea petrecând 9 ore pe zi în sala de antrenamente. Din cauza solicitării foarte mari, corpul Nicoletei începe să cedeze încet,încet. Vedeta s-a ales cu coaste fisurate şi aproape că i-au căzut unghiile de la picioare.

 Despre accidentarea Biancăi Drăgușanu s-a aflat de câteva zile, aceasta postând cu doar  câteva ore înainte de începerea concursului o fotografie în care îşi arăta piciorul rănit la antrenamente pentru a-i convinge pe fani să voteze pentru ea şi partenerul său.

Nicoleta Luciu a ales o altă metodă, mult mai directă:

 "Azi este o zi foarte grea.... Am muncit şi mai mult în această săptămână! Vă rugăm să ne votaţi, daţi SMS cu textul Nicoleta la 1322 , să trecem de acest duel. Mulţumim", a scris vedeta pe Facebook.

Vineri seară, în ringul de la "Dansez pentru tine" îşi face intrarea o apariţie exotică: frumoasa Laurette păseşte în competiţia visurilor de la ProTv. Mulatra va dansa pentru un caz umanitar, iar partener îi va fi nimeni altul decât fratele ei, informează Mediafax.

 Alături de Laurette revine pe micile ecrane si Cristian Gog, tot pentru un scop nobil. Mentalistul împreună cu Dana de la Titanii Funky Fresh dansează pentru colegul lor din semifinale, Tudorel Popă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel