Daniel Florea, primarul Sectorului 5, măsuri radicale împotriva construcțiilor ilegale

Primarul Sectorului 5 București, Daniel Forea, a demarat demolarea construcțiilor ilegale de pe domeniul public, acolo unde urmează să fie amenajate parcuri și locuri de joacă pentru copii. Daniel Florea spune că nu-i face plăcere să demoleze dependițele oamenilor gospodari, dar care din păcate sunt ilegale, și le mulțumește celor care au înțeles și au dat dovadă de spirit civic.

"În cadrul programului de ordine și curățenie din sectorul 5, am început demolarea construcțiilor ilegale de pe domeniul public. Unele dintre ele erau garaje sau alte dependințe utilizate de cetățeni gospodari și nu îmi face plăcere că le demolăm.Trebuie însă să înțelegem că vorbim de domeniul public care va fi în folosul întregii comunități, ca spații verzi sau locuri de joacă.

Mă bucur că unii dintre oamenii care utilizau aceste construcții au înțeles și și-au dezmembrat și curățat singuri terenul pe care l-au utilizat până acum. Și vreau să le mulțumesc pentru spiritul civic de care au dat dovadă, astăzi!", scrie primarul sectorului 5, Daniel Florea, pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel