Daniel Craig s-a accidendat în timpul filmărilor pentru noul ”James Bond”

Actorul Daniel Craig s-a accidendat în timpul filmărilor de la "Spectre", noul lungmetraj din seria "James Bond", care este turnat în studiourile Pinewood din Marea Britanie.

Starul britanic, în vârstă de 46 de ani, a suferit o luxaţie la nivelul unuia dintre genunchi în timp ce filma pentru "Spectre", un film care va fi lansat pe marile ecrane în luna noiembrie, informează contactmusic.com, informează Mediafax.

Accidentul, care s-a produs în studiourile Pinewood din Buckinghamshire, i-a făcut pe producătorii peliculei să intre în panică, deoarece programul de filmare este deja foarte aglomerat şi comprimat.

"Producătorii francizei «Bond» au intrat în panică. Termenele limită de la fiecare scenă sunt atât de apropiate, încât orice fel de amânare poate să producă un veritabil măcel în privinţa programului de filmare", a declarat o sursă.

Actorilor care fac figuraţie li s-a spus că pot să plece acasă în acea zi, după ce Daniel Craig s-a accident pe platourile de filmare.

"Actorilor de figuraţie li s-a spus pur şi simplu: «Puteţi să plecaţi acasă. Daniel s-a accidentat la un genunchi", a dezvăluit aceeaşi sursă pentru The Sun.

Un purtător de cuvânt al studiourilor producătoare i-a asigurat însă joi seară pe fanii francizei "James Bond" că actorul Daniel Craig este pe cale să se însănătoşească, iar filmările vor fi reluate în acest weekend.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel