Dani Oțil, accident la Total Transilvania Rally. Mașina a fost avariată

Dani Oțil
Dani Oțil

Dani Oțil este un împătimit al motoarelor de orice fel, asta o știm cu toții. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani participă la tot felul de competiții sportive, de unde, nu de puține ori, iese învingător.

Sâmbătă dimineață, Dani oțil a participat la Total Transilvania Rally, unde a avut un accident. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a ieșit în decor și s-a oprit între copaci, iar mașina a fost avariată.

Chiar organizatorii raliului au făcut anunțul despre Dani Oțil: „Primele probe ale celei de-a doua zile de la Total Transilvania Rally 2019 le-au pus reale probleme sportivilor. Mai multe ieşiri în decor s-au produs pe proba specială „Beliş 2" (13,35) şi pe proba regină a raliului „Dângău 1" (30,17 km), unele dintre ele fiind urmate de abandonuri. Echipajul cu numărul 500, Dani Oţil / Marc Banca, s-a oprit între copaci pe PS5, iar echipajele Bogdan Năstase / Delia Năstase, cu numărul 81 pe maşină, şi Norman Kreuter / Michaela Kreuter, numărul 52 (foto ataşat), au avut parte de accidente spectaculoase pe PS6".


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23