Dani Alves şi Bar Refaeli, noul cuplu la modă din Spania

 Dani Alves, fundaşul echipei Barcelona iese cu modelul israelian Bar Refaeli, fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, de cel putin patru luni, după cum informează revista spaniolă Lecturas.

Autor: Diana Neacşu

Bar Refaeli este unul dintre cele mai populare şi bine plătite modele din lume. În luna ianuarie, ea şi-a făcut apariţia în tribunele de pe Camp Nou, suprinzând ziarele cu interesul ei pentru sport şi mai ales pentru FC Barcelona.

În acea perioadă presa din Peninsulă a speculat că modelul ar avea o relaţie cu Gerard Pique sau Cesc Fabregas. Aceştia doi au dezminţit zvonurile, Pique fiind implicat într-o relaţie cu Shakira, iar Fabregas cu mai puţin cunoscuta Daniella Semaan.

Vizitele israieliencei la Barcelona s-au înmulţit, dar supozitiile presei au fost dezminţite când Bar Refaeli şi fundasul brazilian Dani Alves au fost văzuţi iesind din acelaşi hotel de lux din Barcelona, Hotelul Mandarin. Acest lucru s-ar fi întâmplat de mai multe ori conform ziarului  El Mundo si site-u lui, tiramillas.net.

La inceputul vizitelor lui Bar Refaeli la Barcelona, aceasta nu era implicată în nicio relaţie, despărţirea de DiCaprio având loc cu mai mult timp în urmă. De asemenea, la sfârşitul anului trecut, brazilianul Alves s-a despărţit de soţia sa, Dinorah Santana, dar aceştia au împreună doi copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel