EXCLUSIV  Dana Săvuică, probleme de sănătate: "E un ȘOC". Transformări URIAȘE: "A început să SUFERE"

Dana Săvuică a povestit, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC MEDICAL, despre problemele de sănătate și transformările prin care a trecut în ultima perioadă. 

"Ajung acum la perioada aceasta a vieții în care de la 40 de ani încolo, eu am făcut 50 de ani anul acesta, corpul meu a început să sufere niște transformări, niște schimbări hormonale, niște probleme de sănătate, o spondiloză lombară cumulată cu una cervicală, adică niște lucruri care au dus la încetarea practicării sportului și a mersului la sala de fitness.

Schimbările hormonale nu au intervenit în stilul meu de viață, aici este vorba despre natura omului, adică așa ne-a lăsat natura. Înaintând în vârstă ai parte de aceste schimbări hormonale care nu ar trebui să ne sperie pentru că ele fac parte din viața noastră. Așa este omul construit, așa e corpul construit", a declarat Dana Săvuică, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC MEDICAL.

Menopauza - "să nu ne fie teamă de acest prag"

"Eu, atingând vârsta de 50 de ani, am intrat într-o pre-menopauză... să nu ne fie teamă de acest prag, un prag psihologic în primul rând și să nu avem stres cu asta, pentru că intervin dureri de cap, o somnolență, insomnii, o stare de agitație, unele femei intră chiar într-o depresie și nu se mai cred femei. Sunt multe lucruri de care trebuie să ținem cont și e un șoc, pentru că sunt chestii noi care intervin în viața ta", a completat ea. 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel