Dana Săvuică și-a dus fiica la Stockholm

Dana Săvuică și-a propus să devină călător profesionist. De la începutul anului și până acum, Dana a bifat deja 4 destinații: Sri Lanka, Maldive, Maroc și acum Stockholm, unde a plecat weekend-ul trecut, alături de fiica ei.

  

Se pare că fiica ei, Julie, îi călcă pe urme. Amândouă se întrec în a călători pe tot globul și își scriu impresiile pe blogurile lor. www.danasavuica.ro și Juliempire, pe Facebook și Instagram.

“Îmi doresc foarte mult să călătoresc împreună cu Julie și vrem să bifam cât mai multe capitale europene așa că am ales să ne calculăm bine bugetul și să mergem cu zboruri low cost dar care înseamnă calitate și servicii bune, aeronave moderne și echipaj foarte bine pregătit”, spune Săvuică.

(oar_w460)

(oar_w460)

La Stockholm, Dana și Julie au descoperit ‘Venezia Nordică’, au gustat din mâncărurile scandinave care sunt mai mult pe bază de carne de ren, somon și ton, s-au plimbat prin centrul vechi pe străduțele pietonale și de-a lungul canalelor cu apă ce străbat în lung și-n lat capitala Suediei, aceasta fiind situată pe insule de granit.

O mare dorință a Danei a fost să viziteze Muzeul Abba, având o adevărată pasiune pentru muzica trupei, povestind chiar ea despre această dragoste pentru Abba în cartea sa de debut, recent lansată la Bookfest, “Din călătoriile unei femei cu suflet de copil” , publicată de Editura Univers.

(oar_w460)

(oar_w460)

Astfel, Dana s-a răsfățat o zi întreagă la muzeul Abba, călcând pe urmele trupei ei favorite, admirând costumațiile originale, discurile, premiile și cel mai important, cântând alături de fiica ei în studioul Abba și “dansând” cu holograma celebrei trupe.

(oar_w460)

(oar_w460)

“A fost o experiență inedită! Orașul Stockholm este o adevărată bijuterie arhitecturală iar oamenii sunt foarte calzi și zâmbitori. Am fost încântată să petrec un weekend extraordinar alături de fiica mea!, mai spune Săvuică.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel