Dana Săvuică, decizie bombă după 20 de ani. Reacția soțului ei

Dana Săvuică a decis să pună punct mariajului cu soțul său după mai bine de două decenii de trăit împreună.

Zvonuri că relaţia dintre Dana Săvuică şi soţul ei a început să scârţâie au apărut încă de la începutul acestui an. Tot atunci s-au lansat şi primele speculaţii privind un potenţial divorţ. Însă nu era pentru prima oară în cele două decenii de căsnicie când se vorbea despre despărţire. De data asta însă, spun apropiaţii cuplului, cei doi nu au mai reuşit să readucă armonia între ei şi, în urmă cu câteva luni, ar fi decis să-şi vadă fiecare de viaţă, scrie Libertatea.

Soțul ei speră la o împăcare

"Dacă a băgat actele, foarte bine", a declarat Răzvan Stanciu, soțul vedetei. Din tonul lui reiese clar că legătura cu Dana Săvuică este ruptă, iar aceasta nu-l pune în temă nici măcar cu deciziile care îl privesc.

"Da, am discutat despre divorţ, dar nu se ştie niciodată... După atâţia ani împreună este posibil orice... Trecem printr-o perioadă grea, e adevărat", a confirmat el.

Deşi ruptura este mai veche, cei doi au încercat să salveze aparenţele faţă de amicii lor. În iulie, Dana a participat la ziua de naştere a lui Răzvan, dar ar fi fost distantă şi l-ar fi ignorat făţiş, mai notează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel