Dana Săvuică dă cărțile pe față: Nu am nimic de ascuns, dar...

Dana Săvuică a decis să vorbească despre schimbarea radicală din viața ei, care s-a produs în urmă cu două luni, deoarece "speculațiile din presă au creat confuzie totală".

"Cred ca a sosit momentul sa spun lucrurilor pe nume. Am considerat ca o parte din viata mea privata ar trebui sa ramana exact asa...privata. Cu toate acestea am observat ca speculatiile din presa au creat confuzie totala, lucru care mi-a convenit la un moment dat pentru ca ne-a lasat sa facem pasul fara sa se stie exact cand si cum...", a scris Dana Săvuică pe Facebook, înttr-o postare în care anunță că a divorțat de soțul ei, Răzvan Stanciu.

În plus, Dana Săvuică susține că ceea ce a motivat-o să facă acum această mărturisire este că "a trecut ceva timp de la acest pas", că își respectă publicul fanii și prietenii virtuali, pentru că nu are nimic de ascuns, dar și-a dorit să iasă la înaintare atunci când a simțit că este pregătită.

"În luna decembrie am divortat pe cale amiabila, la notar. Motivele le vom tine pentru noi, facandu-ne promisiunea sa nu vorbim urat unul de altul intrucat am avut o relatie frumoasa, cu dragoste si pasiune, avem un copil frumos si familii care trebuie respectate si protejate.
Nu ne-a fost deloc usor sa incheiem relatia noastra de 25 de ani", dezvăluie Dana Săvuică, care precizează și faptul că "foarte putini prieteni au stiut ce s-a intamplat si, din ceea ce a aparut in presa pe parcursul anului trecut, imi dau seama ca niciunul dintre ei nu a vorbit cu presa si , pe aceasta cale, le multumesc mult".

Pe de altă parte, Dana Săvuică le mulțumește și producătorilor și prezentatorilor tv "care au inteles si au respectat decizia mea de a nu face tam-tam mediatic din viata mea".


"Ii inteleg pe jurnalisti ca vor sa caute senzationalul in acest subiect. Nu este nimic senzational. Asa e viata. Viata bate filmul. Din pacate, multe casnicii se destrama dar amintirile raman", mai spune Dana Săvuică, recunoscând, totodată, că ale ei sunt unele frumoase".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel