Dana Rogoz, despre momentele dramatice din viața ei: Trebuie să-ți trăiești suferinta și să accepți că lucurile astea se întâmplă

Sursa foto: Facebook Dana Rogoz
Sursa foto: Facebook Dana Rogoz

Dana Rogoz a vorbit despre modul în care a reușit să treacă peste momentele grele din viața ei.

"Foarte rar ajung să spun nu se poate! Sunt un om cu multă inițiativă și foarte muncitor. În momentul în care îmi propun ceva, sunt determinată să o fac. Nu sunt un om leneș, urăsc lenea. Sunt om care a tras întotdeauna, nu am așteptat să-mi cadă din cer și m-am și lovit în jurul meu de nu se poate, de oameni care încercau să oprească lucrurile, dar mai mult m-au ambiționat. Situațiile dramatice sunt cele legate de sănătate, de pierderea celor dragi (n.r. Dana Rogoz și-a pierdut tatăl în 2014).

În momentele acelea trebuie, pur și simplu, să-ți trăiești suferinta și să accepți că lucurile astea se întâmplă. Nu e ok nici sa te minți, nici să cauți un bine în lucrurile astea, uneori lucurile sunt, pur și simplu, rele. Îți trăiești suferinta și după aceea mergi mai departe, ajutată de oamenii care contează în viața ta. În minte am familia, ei m-au ajutat mereu să trec peste lucrurile acestea complicate", a spus Dana Rogoz pentru click.ro.

Vezi și: Iulia Albu, critici la adresa vedetelor "operate" care mint: Mi se pare nociv. Ține de integritatea morală

Însă, în urmă cu ceva timp, vedeta vorbea și despre momentele de fericire din viața ei, în familie.

"În fiecare zi am parte de momente de bucurie, încât seara, când trebuie să scriu despre unul în jurnal, nici nu știu ce să aleg. Cred că cel mai mult mă bucur de cât de bine am reușit să ne organizăm Radu și cu mine, fără alte ajutoare. Îmi place cum ei doi ies afară cu bicicletele, ca noi două să avem un moment al nostru. Eu fac lecții cu Vlad, în timp ce Lia doarme, ca Radu să poată să se ocupe de ale lui. Și tot așa, ne ajutăm și suntem atenți continuu unul la nevoile celuilalt. În bucătărie la fel, cu curățenia la fel, ne împărțim mereu sarcinile. Și, da, avem timp și de câte un episod nou, și de citit, și de făcut fotografii ca întotdeauna. Iar serile ador cum suntem toți prezenți la baia fetiței, fiecare având rolul lui”, scria Dana Rogoz, în urmă cu ceva timp, pe contul de Instagram.

Vezi și: Tily Niculae, marcată de ce se întâmplă la vama Isaccea: Nu voi uita niciodată. M-a dărâmat

Ioana Ginghină, moment de sinceritate: Să nu o dăm în penibil! Mi se pare imposibil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel