Dana Rogoz, vecină cu Prințul Charles. Și-a luat casă scumpă, dar doarme în RULOTĂ

Dana Rogoz și-a luat familia și a plecat într-o mini vacanță. Nu în străinătate, ci la Viscri, acolo unde și-a cumpărat o casă. 

Dana Rogoz susține că de mult timp a căutat un sat unde să cumpere o casă în Transilvania. A găsit locul potrivit chiar la Viscri, acolo unde și Prințul Charles și-a cumpărat o casă. 

Vedeta doarme însă cu familia într-o rulotă pentru că noua locuință are nevoie de restaurare totală. 

”Aceasta e căsuța noastră, pe care am cumpărat-o de curând. Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiție. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuța pentru noi. Și cred că pandemia, cu toată perioada de lockdown, ne-a încurajat și mai tare să facem acest pas.

După cum vedeți, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidată, trebuie restaurată, așa că mă aștept că renovarea să dureze câțiva ani. Dar momentan ne e foarte bine și stand în rulotă în curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi, într-o zi.

În a 194 a zi din an am făcut o lungă plimbare prin sat - eu cu Lia în cărucior, Radu cu Vlad în biciroaba - să ne cunoaștem mai bine vecinii”, a scris Dana Rogoz pe pagina sa de Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

194/366 Aceasta e casuta noastra, pe care am cumparat-o de curand. Ne doream de mult timp sa facem o astfel de investitie. Ani de zile am cautat prin satele din Transilvania o casuta pentru noi. Si cred ca pandemia, cu toata perioada de lockdown, ne-a incurajat si mai tare sa facem acest pas. Dupa cum vedeti, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidata, trebuie restaurata, asa ca ma astept ca renovarea sa dureze cativa ani. Dar momentan ne e foarte bine si stand in rulota in curtea ei, facandu-ne planuri de cum va fi, intr-o zi. In a 194 a zi din an am facut o lunga plimbare prin sat - eu cu Lia in carucior, Radu cu Vlad in biciroaba - sa ne cunoastem mai bine vecinii.

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz) pe

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buna dimineata! Se doarme grozav in rulota! Familia e fericita ???????????????? #primavacantain4 #motorhome #campervan

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel