Dana Deac, prezentatoarea tv care a învins cancerul de 5 ori

Bianca Ştefan / 20 iul 2018 / 17:00 Salveaza PDF Comentarii
Dana Deac
Descriere foto: Dana Deac

Dana Deac, fosta prezentatoare de televiziune, a vorbit despre lupta cu cancerul.

Dana Deac a fost diagnosticată cu cancer în octombrie 2007. Practic, de aproape 11 ani, jurnalista se luptă cu boala, care a recidivat de cinci ori și de fiecare dată, Dana Deac a ieșit învingătoare. 

Ultima dată, fosta prezentatoare de televiziune s-a vindecat în Turcia, țară unde va merge și anul acesta, în august, pentru o serie de analize.

În august trebuie să trec printr-o analiză extrem de importantă, în Turcia, care îmi va spune că am rezolvat ultimul cancer. Dacă nu l-am rezolvat, o iau de la capăt. Acum nu pot să spun că sunt în afară de orice pericol, doar că nu ştiu încă nimic sigur. Aştept să fac analizele şi decid după aceea. Dar emoţii am, recunosc. La istoricul pe care îl am, nu pot să spun că sunt indiferentă. Dar nici nu mă grăbesc să îmi fac multe griji. Dacă ies prost, ştiu ce trebuie să fac.

În Turcia, la Memorial Hospital, am ajuns anul trecut pentru că în România, când mi-a fost depistat cancerul tiroidian, secţia de la Parhon era închisă, din iulie pînă în septembrie. Fără alte explicaţii.

A trebuit să fac operaţia repede, nu puteam aştepta până în 14 septembrie fiindcă era prea mult şi periculos pentru mine şi aşa a apărut şansa mea, să ajung în Turcia. Acolo am întâlnit o româncă senzaţională, Irina, care a avut mare grijă de mine.'', a declarat Dana Deac pentru life.ro.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26