Dana Budeanu, replicile serii cu medicul Ghibu. „Veți citi studiile și nu veți înțelege nimic. Trebuie să vorbiți despre ce înțelegeți, adică despre haine”

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Dana Budeanu și dr. Laura Ghibu, medic în Suedia, s-au contrat în direct pe tema vaccinării și a originii coronavirusului.

Invitate la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, cele două femei s-au contrazis serios în discuțiile despre pandemie.

Ce a spus dr. Laura Ghibu

„Drepturile cetățenești sunt foarte importante, dar suntem în mijlocul unei pandemii. O lume întreagă a înțeles acest lucru, noi nu. Oare de ce? Eu trăiesc în Suedia, o țară care a comunicat foarte puțin și doar prin vocea a două-trei persoane care au spus exact ce au spus și autoritățile noastre: că trebuie să ne păzim, că este grav, că trebuie să avem grijă unul de celălalt și că s-ar putea să moarte mulți”, a spus medicul, în platoul televiziunii.

„Din păcate, comunicarea oficială a fost ofuscată de o grămadă de dezbateri, de personalități care și-au creat imagine, bagaj politic prin discuții scandaloase care suscitau interesul celor care priveau și care au făcut ca informațiile plicticoase, dar adevărate, pe care le spuneau autoritățile să cadă în derizoriu”, a adăugat ea.

Răspunsul acid al Danei Budeanu

„Ceea ce ne-a comunicat doamna doctor acum nu înseamnă absolut nimic, este zero. Eu întotdeauna m-am referit la studii științifice. Dvs. enumerați-ne acum numele oamenilor de știință din lumea asta (...) după care noi trebuie să ne luăm datele”, a răspuns Dana Budeanu.

Ca să înțelegem un studiu științific trebuie să avem o pregătire...”, a mai spus dr. Ghibu, înainte să fie întreruptă de invitata din platou. Ea a reluat, adăugând că: „Majoritatea persoanelor care nu au pregătire... (n.r., nu se înțelege din cauza întreruperilor). Dvs. veți citi studiile enumerate în acest site și nu veți înțelege nimic. Dovediți că nu înțelegeți nimic. Eu v-am ascultat de mai multe ori și din păcate aveți acest talent de a comunica pe un limbaj foarte «appetitive» pentru foarte mulți dintre români, dar spuneți minciuni, spuneți neadevăruri din cauză că nu înțelegeți”.

Discuția aprinsă a continuat minute bune

Dvs. trebuie să vorbiți despre ceea ce înțelegeți: despre materiale, despre cum se coase, despre cum se poartă hainele”, a adăugat medicul. „Nu, eu pot vorbi despre absolut ce vreau eu atât timp cât cineva vrea să mă asculte. Nu trebuie să vorbim doar despre ce avem voie de la stăpânire”, a răspuns Dana Budeanu.

După aceea au urmat mai multe replici acide, printre care și un moment în care medicul i-a adresat invitatei din platou întrebarea „Cu ce vă ajută (originea coronavirusului, n.r.) pe dvs., domnișoară?”. Din nefericire, s-a creat un monolog cauzat de faptul că dr. Ghibu se afla prin conexiune online, în timp ce Dana Budeanu era în platou, iar multe dintre replicile venite de la medic nu s-au înțeles deloc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel