Dan Șova, în Senat: Ce legături există între Alina Gorghiu, Teodor Atanasiu și problemele sale

Dan Șova s-a apărat miercuri în discursul susținut în plenul Senatului invocând numele celor mai vocali liberali care militează pentru încuvințarea cererii de arestare preventivă în cazul său. Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, și senatorul liberal Teodor Atanasiu nu ar fi străini de faptele pentru care Dan Șova este acuzat de DNA, conform celor declarate de fostul ministru în plenul Senatului.

”O să vă spun cu toată responsabilitatea. A fost vorba de trei contracte, în două dintre ele Rovinariul și Turceniul erau acționate în judecată de Societatea de Închidere a Minelor. Riscul era atunci de a se închide Rovinariul și Turceniul și pierderea multor mii de locuri de muncă.

Nu am participat la această acțiune, dar colegii din societatea la care eram și eu asociat au repurtat un succes care se vede și azi.

Șeful AVAS la momentul respectiv era domnul Teodor Atanasiu. Cred că domnul senator Atanasiu vă poate confirma că nimic din ce a fost acolo nu a avut vreo umbră de ilegalitate.

Citește și: Atanasiu i-a răspuns lui Șova după discursul din Senat

Electrica era prezentată de firma de avocatură a doamnei Alina Gorghiu (...) . Îmi este foarte greu să cred că nu știe foarte bine că în respectiva tranzacție între Turceni și Electrica nu a fost nimic ilegal.

Mă bucur că se află în rândul senatorilor PNL domnul Teodor Atanasiu, pentru că el cunoaște foarte bine situația. De asemenea, mă bucur că doamna Gorghiu a fost reprezentantul Electrica, pentru că nu-mi pot închipui că nu știe că acolo nu a fost nimic ilegal”, le-a spus Dan Șova colegilor din Senat.

Citește și: Cum se apără Gorghiu după ce a fost invocată de Șova în Senat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel