Dan Negru, DEMISIE de la Antena 1? PRIMA reacție. "E mai bine să eșuezi în condiții onorabile decât să reușești prin fraudă!"

Foto: Facebook Dan Negru
Foto: Facebook Dan Negru

Dan Negru ar urmă să plece de la Antena 1, după 22 de ani. 

Contactat de DC NEWS și SPECTACOLA pentru o reacție oficială, Dan Negru a promis să revină cu detalii zilele următoare, "după ce se dumirește și el cu tot"

Potrivit informațiilor apărute, Dan Negru ar urma să încheie colaborarea cu Antena 1, după 22 de ani de activitate la postul TV. Prezentatorul TV ar urma să se mute la Kanal D, însă până acum nu a fost făcut anunțul oficial.

Cu toate acestea, în luna decembrie, așa cum și-a obișnuit publicul de ani de zile, a făcut un nou Revelion, însă mesajul său legat de acesta a surprins pe toată lumea și s-ar putea să fi avut legătură cu plecarea sa. 

"E mai bine să eșuezi în condiții onorabile decât să reușești prin fraudă!"

"E ultimul an în care prezint show-ul cu măști! Am făcut zeci de revelioane fără măști și în viitoarele mele revelioane nu vor mai fi măști. Ideea de vedete mascate ghicite de public e o invenție a TVR din anii ’70-’80.

Cu mască, Fără mască se numea programul și era prezentat de Simona Pătraulesa care a murit în 2018 la 87 de ani.

Astăzi formatul cu vedete mascate, Scena Misterelor care, recunosc, a copiat Cu mască, Fără mască al TVR-ului, e vândut și în Ungaria.

Nu știu dacă statul român, reprezentat de TVR, are vreun câștig din tranzacție și nici nu știu dacă TVR, ca orice fabrică de stat, a știut să-și păstreze patrimoniul și să-și valorifice ideile. Nu prea cred…

În prezentarea show-ului cu măști din Ungaria se spune că e «un concurs bazat pe franciza Masked Singer, care provine din versiunea romanescă».

Masked Singer e și el un format sud coreean, lansat în 2015 cu aceeași idee la bază, vedete mascate.

E datoria mea morală să spun ca ideea măștilor e din România anilor ’80 când se numea Cu Mască, Fără Mască.

E mai bine să eșuezi în condiții onorabile decât să reușești prin fraudă!

Am revigorat ideea după 40 de ani, în 2012, și anul ăsta o prezint pentru ultima dată. Și dacă peste alți 40 de ani, prin 2060, când eu n-o să mai fiu pe aici și altcineva o să reia idee, va fi onorabil să-i reamintească numele celei care a avut-o încă din anii’ ’70: Simona Pătraulesa.

Eu am fost doar un trecător prin acest format… Spun toate astea pentru că eu cred că elitele morale trebuie să fie mai valoroase decât cele intelectuale!", a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

"Eu v-aş sugera să nu faceţi Revelionul cu Negru"

În plus, pe lângă mesajul că nu va mai prezenta celebra emisiune cu măști și că publicul nu-și va mai petrece "Revelionul cu Dan Negru", el i-a sfătuit pe români să nu se mai uite la televizor în noaptea de Revelion. 

"E al 22-lea meu Revelion şi am un singur sfat pentru cei mulţi: nu vă uitaţi pe ecrane în noaptea de Revelion. Sunt atât de puţine Revelioanele pe care le trăim împreună cu familia şi cu prietenii încât nu merită să vă pierdeţi nopţile pe ecrane, fie pe televizor, fie pe online.

Aşa că meme-urile faimoase: Fac Revelionul cu Negru, eu v-aş sugera să nu faceţi Revelionul cu Negru", a mai notat prezentatorul pe rețelele sociale.

"Nu a fost un drum rău, dar n-aș mai lua-o pe același drum"

Într-un interviu recent acordat pentru click.ro, Dan Negru a făcut o radiografie a televiziunilor autohtone și a spus că nu ar mai face același lucru dacă, într-o bună zi, ar fi să o ia de la capăt.

"N-aș mai lua-o pe același drum. Ar însemna să nu-mi iau în seama regretele. Nu a fost un drum rău, dimpotrivă, dar dacă aș lua-o de la capăt, mi-aș păstra doar familia și câinele. Atât", declara Dan Negru, pentru Click!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel