EXCLUSIV  Dan Cruceru, vedeta Survivor de la Kanal D, intră în politică? Răspuns după ce a primit oferte din ambele tabere

Dan Cruceru este prezentatorul Survivor, super show-ul de la Kanal D. Este un jurnalist cu vastă experiență - s-a ocupat de politică, dar și de monden. Și când nu se ocupă de mass-media, îi place să fie un super tătic. De fapt, multă lume îl știe și drept ”Tati cool”.

Taticool este o platformă cu și despre bărbații care, în loc să stea la o bere cu băieții, se lasă costumați în prinți sau balauri. Despre ei, bărbații care, în loc să meargă în cluburi, citesc povești până adoarme toată casa. De asemenea, Dan Cruceru are și o afacere proprie: business cu cărucioare și articole pentru copii. 

Am stat de vorbă cu Dan Cruceru care este, înainte de toate, tatăl a doi micuți: o fetiță și un băiețel. Prezentatorul Survivor, emisiunea de la Kanal D, este căsătorit din 2009 cu Cristina Ancuța Pocora. 

DC News: Dan Cruceru, despre tine s-au scris și s-au spus o mulțime de lucruri. Ai dat o interviuri și pare că nu te mai poate încuia nicio întrebare. Așa că o să încep direct. Ai fost jurnalist politic. Te-a tentat vreodată să intri și-n politică? Mai ales că și soția ta, Cristina Ancuța Pocora, a fost în prim planul politicii. 

Dan Cruceru: Îmi place mult interviul acesta. Pe cuvânt! M-ai surprins cu întrebările. Hai să răspund pe îndelete la primul set! Nu m-a tentat politica, am considerat că, în familie, este suficient un politician. Sunt foarte mândru de realizările soției mele (de exemplu, legea privind acordarea concediului de creștere a copilului) și am considerat că e domeniul ei de expertiză. Îmi place să mă bag în subiecte pe care le stăpânesc foarte bine, nu în orice subiect.

Așa că, pe scurt, nu am fost tentat să intru și eu în politică. Ba mai mult, pentru că ne-am căsătorit, am decis să schimb complet activitatea jurnalistică și am trecut, la vremea respectivă, de pe domeniul politic pe cel monden. Da, știu din lac în puț. Dar nu consideram că mai pot fi un jurnalist politic obiectiv, odată ce mă căsătoream cu o femeie politician de carieră.

Oferte au fost de-a lungul timpului. Mai ales în zona de comunicare. Am oferte de a fi purtător de cuvânt la instituții importante. Surprinzător astfel de oferte au venit din ambele tabere politice. M-au onorat, dar le-am refuzat politicos. Acum, la aproape 40 de ani, mi-am schimbat puțin abordarea. Tot nu mi-aș lua carnet de partid, dar, punctual, mi-ar plăcea să lucrez cu anumite instituții publice pentru a aduce niște plusuri legislative pentru populație, în special pentru familii. Mă gândesc, de exemplu, la domeniul siguranței auto pentru copii. În momentul de față, legislația de la noi este lacunară și destul de puțină. Plus că nu există educație privind siguranța copiilor în mașină. Foarte puțini părinți înțeleg că e nevoie de scaune auto pentru copiii lor. Și pe acest domeniu, aș îmbunătăți multe. Am în plan un proiect, poate voi găsi pe cineva care să mă asculte. Să treacă pandemia și alegerile și poate lucrurile se mai așează.

Rămâneți pe DC News pentru a citi și alte subiecte din interviul cu Dan Cruceru!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel