Dan Cruceru, un Taticool nostalgic după vacanțele la bunici

Dan Cruceru, vedetă TV și unul dintre cei mai citiți bloggeri de parenting – Taticool, adora vacanțele la bunici și abia aștepta să se întâlnească cu gașca de prieteni.

Se pare că fetița lui, Sofia, i-a moștenit cheful de a vizita bunicii, nu de alta, dar se distrează de minune când bunica ei o plimbă cu…roaba!

(oar_w460)

Focuri de tabără, porumbi copți si…roaba pe recepție!

(oar_w460)

“Am adorat vacanțele la bunici. În fiecare vară ne strângeam vreo 10-15 copii, toți cam de aceeași vârstă, și făceam cele mai tari distracții. Ne adunam de prin toate colțurile țării. Eram diferiți, dar bine ne mai înțelegeam. Pentru că, în serile de vară de pe uliță, ne unea o prietenie minunată. Făceam focuri de tabără, coceam porumbi, povesteam câte-n lună și în stele. Fiică-mii îi place și ei la bunici. Nu are gașcă, dar se bucură enorm să viziteze găinile, calul și toate orătăniile de prin curte. Și-a creat singură datoria de a strânge ouăle din cuibar în fiecare dimineață. Și…ce o distrează foarte tare: ca bunica să o plimbe cu roaba! :) “, povestește cu nostalgie Taticool Dan Cruceru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel