Dan Capatos, MESAJ EMOŢIONANT pentru SOŢIA lui

Dan Capatos realizează, de ani buni, una dintre cele mai de succes emisiuni mondene de noapte de la noi, "Un Show Păcătos". Obişnuit în emisiune cu invitaţi de tot felul şi cu situaţii nu întotdeauna dintre cele mai plăcute, puţine sunt ocaziile în care acesta îşi dezvăluie latura sensibilă.


Una dintre aceste ocazii a fost aseară, fix la miezul nopţii, când Capatos i-a transmis soţiei sale, Monica, un mesaj aniversar emoţionant.

"La mulţi ani, Monica! Să fii sănătoasă. Îţi mlţumesc că mă suporţi de 15 ani şi că ne creşti împreună şi pe mine şi pe Andrei!", a spus Dan Capatos imediat după miezul nopţii.

Dan Capatos şi soţia sa s-au cunoscut în anul 2000 şi trăiesc de 15 ani o frumoasă poveste de dragoste. Monica este foarte discretă şi apare foarte rar alături de soţul ei la evenimente mondene, preferând să îl lase pe prezentator să se expună.

Cei doi au un băieţel, Andrei, în vârstă de trei ani. Monica este de profesie jurnalist şi este o prezenţă mondenă foarte discretă, aceasta putând fi văzută în foarte puţine ocazii alături de Dan la evenimentele la care acesta participă.

Întâlnirea dintre Dan şi Monica a fost ca o poveste de telenovelă. El era deja implicat într-o relaţie, iar ea urma să se mărite cu altcineva.

"Şi eu şi Monica eram prinşi în alte relaţii. Ea trebuia să se căsătorească peste trei luni. Şi-a anulat nunta! Sper să ne ierte persoanele implicate. Faptul că suntem de 14 ani împreună demonstrează că atunci nu a fost o toană. Noi ne-am construit drumul pe care Dumnezeu ni-l desenase înainte”, a povestit, la un moment dat, Dan Capatos.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel